Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir Bornova'da Otomobil ve Motosiklet Kaza Yaptı: Sürücü Ölümden Döndü!

İzmir Bornova'da Otomobil ve Motosiklet Kaza Yaptı: Sürücü Ölümden Döndü!

İzmir Bornova'da yaşanan otomobil ve motosiklet kazasında sürücü ölümden döndü! Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Bornova ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü adeta ölümden döndü. Kaza anı, çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, S.T. isimli sürücüye ait motosiklet ile henüz kimliği belirlenemeyen bir BMW marka araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kazanın şiddeti ve motosiklet sürücüsünün acı içinde yerde kıvrandığı anlar net bir şekilde görülebiliyor. Olay yerine çağrılan polis ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

Kaçan Şahısların Araştırılması Devam Ediyor

Kazaya karışan otomobilde bulunan şahıslar kaza sonrası aracı terk edip kaçtılar. Ancak, trafik polisleri tarafından terk edilmiş haldeki araç, yediemin otoparkına çekildi. Kazaya ilişkin soruşturma ise polis ekiplerince titizlikle sürdürülüyor. Hurdaya dönen motosiklet ise karakola teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Papua Yeni Gine'nin Enga Eyaletinde Kabile Çatışması: 26 ölü

Papua Yeni Gine'nin Enga Eyaletinde Kabile Çatışması: 26 ölü