Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Avcılar'da Dehşet! Önce Bıçakladılar Sonra Denize Attılar

Avcılar'da Dehşet! Önce Bıçakladılar Sonra Denize Attılar

Avcılar'da gece saatlerinde başlayan tartışmanın kavga ve bıçaklı saldırıya dönüşmesi sonucu Serdar Ala hayatını kaybetti. Saldırı sonrası denize atılan Ala, hastaneye kaldırıldığında yaşamını yitirmişti. Olayın ardından gözaltına alınan şüphelilerin suç kayıtları dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avcılar'da Dehşet! Önce Bıçakladılar Sonra Denize Attılar
KAYNAK: İHA

Avcılar ilçesinde, gece saat 02:30 sıralarında Ambarlı Mahallesi İskele Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir tartışma kısa sürede kavga ve bıçaklı saldırıya dönüştü. Edinilen bilgilere göre, Serdar Ala, Eray A., Onur Ö. ve Hüseyin E. isimli şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle kavga çıktı ve Serdar Ala, kavga esnasında silahını çekti. Ancak silah ateş almayınca, Eray A. elindeki bıçakla Serdar Ala'yı göğsünden bıçakladı.

Bıçaklı saldırının ardından Eray A., Serdar Ala'yı Onur Ö. ile birlikte denize attı. Yaralı olarak denize düşen Ala, can havliyle suyun üzerinde kalmaya çalıştı. Şüpheliler ise Ala'nın üzerine gelmesini görünce kaçtı.

Hayatını Kaybetti

Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından denizden çıkarılan Ala, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şüphelilerin Suç Kayıtları

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Eray A. ve diğer şüpheliler üzerinde yapılan incelemede, Serdar Ala'nın 25 suç kaydına sahip olduğu öğrenildi. Ayrıca, diğer şüphelilerin toplamda 37 suç kaydı bulunduğu belirlendi. Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'nın Selendi İlçesinde Şarampole Uçan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Selendi İlçesinde Şarampole Uçan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti