Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Arnavutköy'de İşçi Beton Tankına Düşerek Hayatını Kaybetti

Arnavutköy'de İşçi Beton Tankına Düşerek Hayatını Kaybetti

Arnavutköy'de bir hazır beton tesisi olan Desentaş fabrikasında çalışan Ersin Koran isimli işçi, bakım için tırmandığı beton tankından düşerek yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arnavutköy'de İşçi Beton Tankına Düşerek Hayatını Kaybetti

Arnavutköy'de bir hazır beton tesisi olan Desentaş fabrikasında çalışan Ersin Koran isimli işçi, bakım için tırmandığı beton tankından düşerek yaşamını yitirdi. Olayın Hadımköy Ömerli Mahallesi'nde meydana geldiği belirtilirken, bölgeye hızla sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, hayatını kaybeden işçiyi düştüğü yerden kurtarma çalışmalarına başladı. Ekiplerin olay yerindeki çalışması devam ediyor.

Arnavutköy'deki Desentaş fabrikasında çalışan Ersin Koran, hazır beton tanklarına bakım yapmak üzere tırmandı. Ancak işçi, tırmandığı beton tankından bir anda dengesini kaybederek içine düştü. Kaza sonrasında bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri hemen sevk edildi. İtfaiye ekipleri, düşen işçiyi kurtarmak için çalışmalara başladı, sağlık ekipleri ise ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ekiplerin koordineli bir şekilde yürüttüğü kurtarma çalışmaları devam ederken, olayın detayları ve işçinin düşme sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Arnavutköy'de Feci Kaza2

Arnavutköy'de Feci Kaza

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayşe Hatun Önal Mahkeme Kararını Dinlemedi! Herkesi Şok Etti!

Ayşe Hatun Önal Mahkeme Kararını Dinlemedi! Herkesi Şok Etti!