Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Antalya’da Otobüs Şarampole Uçtu

Antalya’da Otobüs Şarampole Uçtu

Antalya’da Şarampole Uçan Otobüs, Ağaçlar Sayesinde Kurtuldu: Yaşlı Yolcudan Şoföre Moral Destek Geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Otobüs Şarampole Uçtu
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’da, yayla yolundan dönen bir şehir içi yolcu otobüsü, kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Kaza, Konyaaltı ilçesi Yarbaşçandır Mahallesi Pınarbaşı mevkiinde saat 08.30’da meydana geldi.

Şoför ve Yolcu Kurtuldu

Otobüs şoförü Rıza Avcı ve yolcu Şükriye Orhan, kazayı yara almadan atlattı. Avcı, otobüsün sağ tarafındaki şarampole devrilmesine rağmen, otobüsün yuvarlanmasını ağaçlar engelledi. Avcı, kazayı hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi ve olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yolcunun Destek Mesajı

Yaşlı kadın yolcu Şükriye Orhan, büyük korku yaşayan şoför Avcı’ya, “Korkma oğlum, gel kuzum” diyerek moral verdi. Orhan, telefonla yakınlarına, “Uçtuk uçtuk, araba otobüs uçtu. Bu geldi başıma. Çandır’a iniyorduk, çok kötü uçtuk. Ölümden döndük. Ben içindeydim, demire tutundum. Çok korktuk. Araba hızlı değildi. Hızlı girse çamların tepesine çıkardık. Ağrılarım var ama iyiyim. Tansiyonum yükselmiş. Hızlı olsa ah bir gör. Önde oturuyordum, beni şoför çıkardı” dedi.

Kaza Yerinde İnceleme

Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı. Kazanın ardından ambulansta ilk kontrolü yapılan Orhan, sağlık durumunun iyi olması nedeniyle hastaneye gitmedi.

Antalya’da, yayla yolundan dönen bir şehir içi yolcu otobüsü, kontrolünü kaybederek şarampole devrildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzurum'da kukla sanatı canlanıyor

Erzurum'da kukla sanatı canlanıyor