Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Ali Diken ve Baldızı Zeynep Ece Aksay'ı Katletmişti! Antalya'daki Zeynel Boyacı Vahşetinin Tüm Detayları

Ali Diken ve Baldızı Zeynep Ece Aksay'ı Katletmişti! Antalya'daki Zeynel Boyacı Vahşetinin Tüm Detayları

Antalya'da yaşanan dehşet verici olayda, motokurye Ali Diken ve baldızı Zeynep Ece Aksay, cinayete kurban gitti. İşte yaşanan vahşetin detayları...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ali Diken ve Baldızı Zeynep Ece Aksay'ı Katletmişti! Antalya'daki Zeynel Boyacı Vahşetinin Tüm Detayları

Antalya'da yaşanan dehşet verici olayda, motokurye Ali Diken ve baldızı Zeynep Ece Aksay, cinayete kurban gitti. İşte yaşanan vahşetin detayları...

Zeynel Boyacı’nın İtirafları: Antalya'da İki Cinayetin Perde Arkası Çözüldü!

Müge Anlı'nın programında gündeme gelen cinayetlerin şüphelisi Zeynel Boyacı'nın itirafları, Ali Biçer'in katili olarak ortaya çıktı. Boyacı, 2 kişiyi öldürmüş ve 1 kişiyi öldürmekten son anda vazgeçmiş.

Kıskançlık Krizi: Zeynep Ece Aksay ve Ali Diken Cinayetinin Arka Planı Ortaya Çıktı!

Cinayet zanlısı Zeynel Boyacı, baldını Zeynep Ece Aksay'ı kıskandığı için önce dövdü, sonra ise iple boğarak hayatına son verdiğini itiraf etti. Aynı zamanda Ali Diken'in cinayetinde de kıskançlık krizinin etkili olduğu belirlendi.

Zeynel Boyacı'nın Şok İfadesi: Baldız Cinayetinden Son Anda Vazgeçtim!

Cinayet zanlısı Zeynel Boyacı, Baldızı Zeynep Ece Aksay'ı öldürmeyi planladığını ancak son anda vazgeçtiğini ifade etti. Çocukluk arkadaşı Mehmet Çayantürk'ü ise öldürmekten vazgeçti.

Gizemli Plan: Cesetleri Aynı Yere Gömmek İstedi!

Zeynel Boyacı'nın şüpheli ifadesine göre, cinayetleri işledikten sonra gözaltındaki arkadaşını da cesetlerin bulunduğu araziye götürüp, iple boğarak öldürmeyi planladığı ortaya çıktı.

Kaçış Planı: Yurt Dışına Kaçmak İstedi!

Katil zanlısı Zeynel Boyacı'nın, Ali Diken'i öldürdükten sonra telefonlarını satarak parayla yurt dışına kaçma planları yaptığı tespit edildi.

Şüpheli Operasyon: Cesetleri Kiralık Arabayla Taşıdı!

Zeynel Boyacı'nın cinayet işledikten sonra baldızı Zeynep Ece Aksay'ın cesedini kiralık otomobille boş araziye taşıdığı ortaya çıktı.

İfadesiyle Şok Etti: Ali Diken'i Neden Öldürdüm?

Zeynel Boyacı'nın polise verdiği ifadesinde, Ali Diken'i eşine hakaret ettiği için öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Polisin Dikkat Çektiği Detay: Zeynep Ece Aksay Neden Doktora Gitmedi?

Baldızı Zeynep Ece Aksay'ın kaybolduktan sonra doktor randevularına gitmemesi, polisin dikkatini çeken detaylardan biri oldu.

Cinayetlerin Ortaya Çıkışı

Motokurye olarak çalışan Ali Diken’den 20 Aralık’tan beri haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Aile, 4 gün önce bir televizyon programına katıldı. Programa katılan garson Zeynel Boyacı (26), kurye Ali Diken’i (32) öldürdüğünü itiraf etti. Boyacı, Diken’e ağır küfür ve hakaretler ettiği için onu öldürdüğünü belirtti.

Cinayetlerin İşlenişi ve Cesetlerin Bulunuşu

Boyacı, polis ekiplerince gözaltına alındı ve Diken’in cenazesinin olduğu yeri ekiplerle paylaştı. Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi’ndeki boş arazide yapılan aramada, Ali Diken’in cansız bedenine ulaşıldı. Boyacı’nın bir kişinin daha cesedinin olduğunu söylemesi üzerine aynı yere yakın noktada toprak altında bir cesede daha ulaşıldı. Bu cesedin, baldızı Zeynep Ece Aksay’a ait olduğu belirtildi.

Zanlının İfadesi ve Adli İşlemler

Zeynel Boyacı, ifadesinde Ali Diken’i eşine karşı ağır sözler kullanarak hakaret ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü söyledi. Ayrıca, baldızını da kıskandığı için evde öldürdüğünü ve her iki cesedi de aynı araziye gömdüğünü itiraf etti.

İfade işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından Zeynel Boyacı, eşi İ.B. ve bir diğer şüpheli M.Ç., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi. Zanlı Zeynel Boyacı, 'kasten adam öldürme’den tutuklanırken, eşi İ.B. konut alanını ihlal etmemek kaydıyla serbest, M.Ç. ise her gün imza vermesi şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Ayvalık'ta mahkemeden satılık 490 m² arsa

Balıkesir Ayvalık'ta mahkemeden satılık 490 m² arsa