Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Akaryakıt yüklü tanker tehlikesi! Çorum-Ankara karayolu kapatıldı

Akaryakıt yüklü tanker tehlikesi! Çorum-Ankara karayolu kapatıldı

Çorum'da akaryakıt yüklü tanker devrildi. Tankerden yola dökülen akaryakıt nedeniyle Çorum-Ankara karayolu çift yönlü ulaşıma kapatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akaryakıt yüklü tanker tehlikesi! Çorum-Ankara karayolu kapatıldı
KAYNAK: İHA

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen akaryakıt yüklü tanker devrilmesi, Çorum-Ankara karayolunu çift taraflı olarak kapatırken, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından müdahale edildi.

Göksel A. tarafından yönetilen akaryakıt yüklü tanker, Arifegazili köyü çıkışında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje devrildi. Devrilen tankerden yola dökülen akaryakıt nedeniyle Çorum-Ankara karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Olayın ardından polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Akaryakıt Yüklü Tanker Tehlikesi! Çorum Ankara Karayolu Kapatıldı

Ekipler, tankerde bulunan akaryakıtın yola sızma riski ve patlama tehlikesini önlemek amacıyla bölgedeki elektrik akımını kesti. Ayrıca, akaryakıtın boşaltılması için Kırıkkale'den başka bir tanker olay yerine sevk edildi.

Yaklaşık iki saat süren trafiğe kapanma nedeniyle Ankara-Samsun karayolu güzergahını kullanan araçlar, Çorum çıkışı ve Sungurlu Boğazkale kavşağında bekletildi. Ankara'dan gelen araçlar ise Boğazkale-Alaca karayolu güzergahına yönlendirildi. Olayın ardından uzun araç kuyrukları oluşurken, güvenlik güçleri ve ekiplerin koordineli çalışmalarıyla çevresel riskler en aza indirildi.

6 saat sonra trafiğe açıldı

Yaklaşık 6 saattir ulaşıma kapanan yol, ekipler tarafından yapılan çalışmanın ardından yeniden açıldı. Kaza yapan tankerin olay yerinden kaldırılması için çalışmalar yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ziraat Türkiye Kupası: Konyaspor - Göztepe Maç Özeti

Ziraat Türkiye Kupası: Konyaspor - Göztepe Maç Özeti