Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Aile dostunu içki sofrasında vurdu! Müebbet hapis cezası aldı

Aile dostunu içki sofrasında vurdu! Müebbet hapis cezası aldı

Beraber alkol aldığı aile dostunu pompalı tüfekle vurarak öldüren sanık pişman olduğunu söyledi. Sanıkların cezası belli oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aile dostunu içki sofrasında vurdu! Müebbet hapis cezası aldı
KAYNAK: İHA

Kocaeli'de Mersincik Mahallesi Vişne Sokak'ta bulunan inşaat halindeki bir binada 13 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen olay, trajik bir cinayetin perde arkasını ortaya koydu. Silah sesleri üzerine adrese giden polis ekipleri, Ahmet Zeki Eren'i (49) kanlar içinde buldu. Pompalı tüfekle yapılan 4 el ateş sonucunda Eren'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Müebbet Hapis Cezası Aldı (4)

Olaya dair başlatılan inceleme, cinayet büro ekiplerini şüphelinin Sercan Yılmaz (34) olduğuna yönlendirdi. Sercan Yılmaz, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınırken, babası Nahit Yılmaz (57) ve ablasının kayınpederi Murat Demir (53) ise delilleri yok etme şüphelisi olarak hapse konuldu. Şantiyede çalışan Ahmet Zeki Eren'in öldüğü olayın meydana geldiği ofisin Sercan Yılmaz'ın kuzenine ait olduğu, Eren'in ise çelik konstrüksiyon balkonunu inşa ettiği ortaya çıktı.

Müebbet Hapis Cezası Aldı (3) Result

Suçlamalar ve Cezalar

Olayın mahkemeye taşınan duruşması, Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam etti. Tutuklu sanık Sercan Yılmaz, tutuksuz sanıklar Nahit Yılmaz, Murat Demir ve taraf avukatları duruşmaya katıldı. Beraber alkol aldığı aile dostunu pompalı tüfekle vurarak öldüren sanık Sercan Yılmaz, pişmanlık duyduğunu ve olayın alkol etkisiyle gerçekleştiğini ifade etti. Diğer sanıklar ise suçlamaları kabul etmedi.

Müebbet Hapis Cezası Aldı (2) Result

Mahkeme heyeti, Sercan Yılmaz'ı 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca delilleri yok etme suçundan ise Sercan'ın babası Nahit Yılmaz'a 6 ay, Murat Demir'e ise 5 ay hapis cezası verildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deniz yüzeyinde bulunan kayıp mürettebatın kimliği belirlendi

Deniz yüzeyinde bulunan kayıp mürettebatın kimliği belirlendi