Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Adana'da Eşini Ve Ailesine Kıydı! Bebeğini Alıp Kaçtı

Adana'da Eşini Ve Ailesine Kıydı! Bebeğini Alıp Kaçtı

Adana'da, boşanma aşamasındaki eşini ve ailesinden üç kişiyi ö*düren damadın, bu katliamı üç aylık bebeğini göremediği için gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Eşini Ve Ailesine Kıydı! Bebeğini Alıp Kaçtı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Adana'da, boşanma aşamasındaki eşini ve ailesinden üç kişiyi öldüren damadın, bu katliamı üç aylık bebeğini göremediği için gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Olayın Gelişimi

Olay, Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi 13422 Sokak'ta meydana geldi. Şükran A., şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Hakim A.’dan boşanma kararı aldı ve ailesinin evine yerleşti. Bu süre zarfında doğan üç aylık bebeği Deniz’i ise babası Hakim A.’ya göstermedi.

Çocuğunu Göremeyince Katliam Yaptı

Hakim A., öğle saatlerinde kayınbabasının evine gelerek eşi Şükran A. ile görüşmek istedi. "Bana çocuğumu neden göstermiyorsun" diyerek başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Hakim A., belindeki tabancasını çıkararak önce eşi Şükran A.'ya, ardından kayınvalidesi Leyla A., kayınbabası Turgut E. ve kayınbiraderi Muhammed E.’ye ateş açtı. 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Katil Zanlısı Kaçtı

Olayın ardından Hakim A., babası Şerif A. ile birlikte bebeğini alarak 81 EM 836 plakalı otomobile binip kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı bir araştırma başlattı. Kaçan şahıslar her yerde aranıyor.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu'nda

Saldırıda hayatını kaybeden dört kişinin cenazeleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken kaçak zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Avrupa'nın Yeni Tenis Merkezi Olma Yolunda

Kemer Avrupa'nın Yeni Tenis Merkezi Olma Yolunda