Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş 15 metrelik su kuyusuna düşen çocuk korku dolu anları anlattı

15 metrelik su kuyusuna düşen çocuk korku dolu anları anlattı

Hatay'da 12 yaşındaki çocuk, gece karanlığında düştüğü 15 metre derinliğindeki kuyudan kurtarılmıştı. Yaşadığı korku dolu anları anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
15 metrelik su kuyusuna düşen çocuk korku dolu anları anlattı

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Kantara Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, içi boş 15 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen 12 yaşındaki Yusuf K., kuyuda geçirdiği korku dolu anları anlattı.

15 Metrelik Su Kuyusuna Düşen Çocuk Korku Dolu Anları Anlattı  (4) Result

Sağlık ve İtfaiye Ekipleri Seferber Oldu

Olayın ardından çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye hemen sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hummalı bir kurtarma operasyonuyla Yusuf K.'yi kuyunun derinliklerinden çıkararak ailesine teslim etti.

15 Metrelik Su Kuyusuna Düşen Çocuk Korku Dolu Anları Anlattı  (2) Result

Yusuf K'nin Gözünden Kuyuya Düşme Anı

Yusuf K, babasının hurdaları satmak için gittiği bir evin bahçesindeki kuyuya düştüğünü belirtti. Gece karanlığında meydana gelen olayda, 'Yolda yürürken görmedim ve çukura düştüm. Yarım saat o kuyuda kaldım. Kuyudayken çok korktum. Şimdi iyi sadece biraz topuğumun altı ağrıyor. O kuyudayken öleceğimi ve çıkamayacağımı hissettim. Benim gibi çocuklarının düşmemesi için kuyuların kapatılmasını istiyorum' dedi.

15 Metrelik Su Kuyusuna Düşen Çocuk Korku Dolu Anları Anlattı  (3) Result

'Elimle Duvarı Tutarak Hızı Yavaşlattım'

Kuyunun dibine düşerken hızını yavaşlatmak için duvarlardan tutunduğunu ifade eden Yusuf K, 'Düşerken iki elimle duvarı tuttum. Elim ağrıdığı için tutunamadım. İki elimle tutunmasaydım, daha hızlı düşeceğimi düşündüm. İlk beş dakika şokta olduğum için konuşmadım. Orada bir abi vardı onu hatırladım. Ona seslendim. Sonra babam ve itfaiye geldi. İtfaiye yanıma kadar gelip kurtardı beni. Sonra hastaneye götürdüler' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kafes-50 Operasyonlarıyla Aydın ve Hatay'da Organize Suç Örgütleri Çökertildi

Kafes-50 Operasyonlarıyla Aydın ve Hatay'da Organize Suç Örgütleri Çökertildi