Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan sürücüden kötü haber

Manavgat'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan sürücüden kötü haber

Manavgat'ta motosiklet kazası geçiren ve ağır yaralanan 60 yaşındaki İbrahim Taşkın, 2 günlük yaşam mücadelesinin sonunda hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan sürücüden kötü haber
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde pazardan aldığı sebze ve meyvelerle evine giderken motosikletten düşerek ağır yaralanan 60 yaşındaki İbrahim Taşkın, 2 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Motosiklet kazası ölümle sonuçlandı

Cumartesi günü Manavgat'ın Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, İbrahim Taşkın, pazar yerinden alışveriş yaptıktan sonra motosikletiyle evine doğru yola çıktı. Ancak motosikletin devrilmesiyle başını asfalta çarparak ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Taşkın, Manavgat’taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kalp rahatsızlığı şüphesi

Durumu ağır olan İbrahim Taşkın, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kalp rahatsızlığı olduğu ve kazanın bu sebepten kaynaklanmış olabileceği düşünülen Taşkın, 2 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Güran Cinayetinde 42. gün! Katil Kim? Soruşturma Hala Cevapsız

Narin Güran Cinayetinde 42. gün! Katil Kim? Soruşturma Hala Cevapsız