Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da jeneratör sesi mahalleliyi çileden çıkardı

Antalya'da jeneratör sesi mahalleliyi çileden çıkardı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Fener Mahallesi'nde çok hisseli bir arazide kalan işçilerin jeneratörleri, mahalle sakinlerinin gece huzurunu bozuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da  jeneratör sesi mahalleliyi çileden çıkardı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi’nde, çok hisseli bir araziye yerleştirilen konteynerlerde kalan işçilerin kullandığı jeneratörlerin yüksek sesi, mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı. Mahalleliler, bu duruma karşı yetkililerden çözüm bekliyor.

Mahalle sakinleri jeneratör sesinden şikayetçi

Fener Mahallesi 1973/1 Sokak’ta yer alan çok hisseli bir araziye yerleştirilen konteynerlerde kalan işçilerin kullandığı jeneratörlerin gürültüsü, çevrede yaşayanları rahatsız ediyor. Elektrik bağlanmayan alanda jeneratör kullanılmasından şikayet eden mahalle sakinleri, huzurlarının kaçtığını ve geceleri uyuyamadıklarını belirtiyor. Hisse sahiplerinden bazıları, izinsiz olarak konteynerlerin yerleştirildiğini öne sürerken, jeneratör sesinin dayanılmaz olduğunu vurguluyor.

“Gece uyuyamıyoruz”

Arazi üzerinde hissesi olduğunu belirten Halil Baygut, “Burası hisseli bir yer. Bazı hisse sahipleri izinsiz konteyner yerleştirdi. Elektrik alamadıkları için jeneratör kullanıyorlar, gece uyumak imkânsız hale geldi. Burası çok sessiz bir mahalleydi, ancak jeneratör sesi bu huzuru tamamen bozdu. Şikayet ettik ama henüz bir çözüm yok. Umarım yetkililer sesimizi duyar” dedi.

“Mahallemizde huzur kalmadı”

Mahalle sakini Uğur Uyar ise işçilerin gece geç saatlerde sokakta gezmelerinden rahatsız olduklarını belirtti. Uyar, “Burası bir mahalle ve herkesin genç kızı var. Gece geç saatlerde sokakta dolaşmaları bizi rahatsız ediyor. Jeneratör sesinden zaten uyuyamıyoruz. Bu duruma çözüm bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

Çocuklar bile dışarıda oynayamıyor

Konteynerlerin arkasında evi olan Muhlise Baygut ise jeneratör sesinin hayatlarını olumsuz etkilediğini belirterek, “Akşamları dışarıda oturamıyorum, çocuklarımı oynatamıyorum. Sesten dolayı artık bıktık. Tek istediğimiz, bu duruma bir çözüm bulunması” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Endonezya’da 6,1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Endonezya’da 6,1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi