Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı Belediyesi'nin adını kullanıp para isteyenlere dikkat!

Konyaaltı Belediyesi'nin adını kullanıp para isteyenlere dikkat!

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi, kurum adını kullanarak meslek kuruluşlarından maddi destek talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi'nin adını kullanıp para isteyenlere dikkat!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, Konyaaltı Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, belediyenin adı kullanılarak meslek kuruluşları ve bireylerden maddi destek talep edildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Belediyemiz ve yöneticilerimizin adı kullanılarak maddi destek talep edildiği tarafımıza ulaşmıştır. Konyaaltı Belediyemizin hiçbir meslek ve kişiye yönelik maddi destek talebi bulunmamaktadır," ifadeleri kullanıldı.

Adli Makamlara Başvuru Yapıldı

Açıklamada, söz konusu durumun ciddiyetle değerlendirildiği ve belediyenin olayla ilgili adli makamlara başvurduğu belirtildi. Belediye, sürecin takibini titizlikle gerçekleştirdiğini vurgulayarak, halkın bu tür dolandırıcılıklara itibar etmemesini istedi.

Vatandaşlardan İhbar Çağrısı

Konyaaltı Belediyesi, bu tür aramalarla karşılaşan vatandaşların, durumu belediyeye veya emniyet yetkililerine ihbar etmelerini önemle rica etti.

Konyaaltı Belediyesi'nin duyurdu şu şekilde:

“Belediyemiz ve yöneticilerimizin adı kullanılarak meslek kuruluşu ve kişiye yönelik, maddi destek talep edildiği tarafımıza ulaşmıştır. Konyaaltı Belediyemizin hiçbir meslek ve kişiye yönelik maddi destek talebi bulunmamaktadır. Kurumumuz, olayla ilgili adli makamlara başvurmuş olup, sürecin takibini titizlikle yapmaktadır. Bu ve benzeri aramalara itibar edilmemesini; bu aramalarla karşılaşan vatandaşlarımızın da Belediyemize ve Emniyet yetkililerine ihbarda bulunmalarını önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Halk Masa: 0242 245 55 00

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netanyahu New York’a Gitti: BM Önünde Gazze Protestoları

Netanyahu New York’a Gitti: BM Önünde Gazze Protestoları