Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Serik Belediyesi'nden Okullarda Hijyen Seferberliği

Serik Belediyesi'nden Okullarda Hijyen Seferberliği

Serik Belediyesi, öğrenci ve velilerden gelen talepler üzerine ilçedeki okullarda temizlik seferberliği başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Serik Belediyesi, ilçedeki okullarda yaşanan temizlik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla harekete geçti. İlk adım olarak Gedik Ortaokulu’nda kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Öğrenci velileri ve okul aile birliğinin talebi üzerine gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında, sınıflar, koridorlar, tuvaletler ve okul bahçesi titizlikle temizlendi. Belediye ekipleri, hijyen standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir çaba sarf etti.

Serik Genelinde Kapsamlı Çalışma

Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, başlatılan temizlik seferberliğinin Serik genelindeki tüm okullarda uygulanacağını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ve temizlik personeli bulunmayan okullarda, belediye ekipleri sırayla temizlik çalışmalarını gerçekleştirecek. Başkan Kumbul, bu çalışmaların düzenli aralıklarla devam edeceğini ve ilçedeki tüm okullarda hijyen koşullarının iyileştirileceğini ifade etti.

“Çocuklarımızın Sağlığı Bizim En Önemli Önceliğimiz”

Başkan Kumbul, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin ve velilerimizin talepleri doğrultusunda okullarımızda kapsamlı temizlik çalışmalarını başlattık. Çocuklarımız bizim için son derece önemli. Onların temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim almalarını sağlamak adına, Serik Belediyesi olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Çocuklarımızın sağlığı bizim en önemli önceliğimiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Tarımsal Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatacak? Bakan Yumaklı Tarih Verdi!

2024 Tarımsal Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatacak? Bakan Yumaklı Tarih Verdi!