Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Gece Saatlerinde Sanayide Korkutan Yangın

Antalya’da Gece Saatlerinde Sanayide Korkutan Yangın

Antalya Kepez'te çıkan yangında 2 iş yeri ve 3 araç kullanılamaz hale geldi, bir iş yerinde ciddi hasar meydana geldi. Kundaklama şüphesi var.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Gece Saatlerinde Sanayide Korkutan Yangın
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangında sanayideki iki iş yeri ve üç araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının sıçradığı bir başka iş yerinde ise ciddi hasar meydana geldi. Kundaklama şüphesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Sanayi Sitesinde Gece Yarısı Felaketi

Antalya’nın Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'nde bulunan Yeşil Sanayi Sitesi'nde gece saatlerinde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı. Gece 03.30 sıralarında başlayan alevler, bitişik haldeki alüminyum, oto tamirhanesi ve boya satışı yapılan iş yerlerine hızla yayıldı. Yangını fark eden çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucunda yangın, yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Ancak yangın sırasında iki iş yeri ve üç araç tamamen küle dönerken, alevlerin sıçradığı bir başka iş yerinde de ciddi hasar meydana geldi.

Muhabbet Kuşları Son Anda Kurtarıldı

Yangın esnasında iş yeri sahipleri, iş yerlerinin alevler içinde kaldığını görünce büyük üzüntü yaşadı. Boya malzemeleri satan bir dükkanda bulunan dört kafesteki muhabbet kuşları, itfaiye ekiplerinin dikkati sayesinde son anda kurtarıldı. İş yeri sahiplerinin tesellisi, sadece kuşların kurtarılması oldu.

Kundaklama İddiası Araştırılıyor

Yangının ardından oto tamirhane sahibi Güngör Karslı, yaşadıkları olayı şöyle anlattı: “Dükkanın yanıyor diye bir çocuk aradı, 'şaka mı yapıyorsun?' dedim. Önce arabanın yandığını, sonra dükkana sıçradığını söyledi. Bu arabanın yanması normal değil, çünkü motoru yok. Kanuna ve adalete sığınıyoruz, bunu yapan kimse cezasını çekecek. Dükkanda toplam 4 milyon liralık zararım var.”

Yangının Sebebi Araştırılıyor

Yangının ardından polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'ın o mahallesinde 6 kuyu depremde kurumuştu! Yeni kuyu açıldı

Hatay'ın o mahallesinde 6 kuyu depremde kurumuştu! Yeni kuyu açıldı