Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kumluca’da Tur Midibüsü Alev Aldı: Midibüs Küle Döndü

Kumluca’da Tur Midibüsü Alev Aldı: Midibüs Küle Döndü

Kumluca’da turist taşıyan tur midibüsü seyir halindeyken alev aldı. Can kaybı yaşanmayan olayda, midibüs tamamen yandı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca’da Tur Midibüsü Alev Aldı: Midibüs Küle Döndü
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kumluca ilçesinde turist taşıyan bir tur midibüsü seyir halindeyken alev aldı. Yangında can kaybı ya da yaralanma olmazken, midibüs tamamen yandı.

Adrasan Mahallesi'nde Yangın 

Olay, Kumluca ilçesi Adrasan Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya’dan Adrasan’a turist taşıyan midibüs, Belen Mahallesi rampalarından inerken şoför arızayı fark etti. Seylemit mevkiinde yolcuları güvenli bir şekilde indiren şoför, arızalanan aracı mahalle içinde güvenli bir noktaya park etmek istediği sırada midibüs aniden alev aldı.

Vatandaşlar Durumu Hemen Bildirdi

Yangını gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek itfaiye ve jandarma ekiplerini olay yerine çağırdı. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevler içindeki midibüsü söndürmeyi başardı. Ancak yangın sonrası midibüs tamamen kullanılamaz hale geldi.

Can Kaybı Yaşanmadı

Yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, tur midibüsü küle döndü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de Sahte İlanlarla 20 Milyon Lira Vurgun Yapan Çete Çökertildi

Denizli'de Sahte İlanlarla 20 Milyon Lira Vurgun Yapan Çete Çökertildi