Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor

Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi, komisyoncu ve tüccar dükkanlarının inşaatını büyük ölçüde tamamladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi’nde komisyoncu ve tüccar dükkanlarının inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Proje, bölgenin tarım ve ticaret potansiyelini artıracak.

Antalya’nın Kaş ilçesinde 320 dönümlük alanda hayata geçirilen Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi, bölgenin yaş meyve ve sebze üretimindeki öncülüğünü güçlendirmeyi hedefliyor. Kaş, Kınık, Ova ve Yeşilköy mahallelerinde dağınık halde bulunan haller, bu projeyle tek bir çatı altında toplanıyor.

Komisyoncu Blokları Tamamlandı

Proje kapsamında yürütülen zemin iyileştirme çalışmaları ve komisyoncu bloklarının kaba ve ince inşaat işleri tamamlandı. Şu ana kadar 80 tüccar dükkanının kaba inşaatı ve teras imalatı tamamlanırken, 40 tüccar dükkanının da kaba inşaatı bitti. Kat döşemelerinin kalıp demir beton imalatı ise %95 seviyesine ulaştı. 16 tüccar dükkanında ise temel ve subasman çalışmaları sürüyor.

Kaş’a Ekonomik Canlılık Gelecek

Tamamlandığında Kınık Toptancı Hal Kompleksi, üreticiler ve komisyoncular için modern bir ticaret merkezi olacak. Proje, 120 komisyoncu dükkanı, 136 tüccar ardiyesi ve 72 ticari dükkanla bölgenin tarım ticaretine büyük katkı sağlayacak. Ayrıca, 20 bin metreküp kapasiteli soğuk hava deposu, idari ofisler, toplantı odaları ve geniş komisyoncu meydanı da projede yer alacak.

Sosyal Alanlar da Planlandı

Kompleksin içinde yalnızca ticari alanlar değil, bölge halkı için sosyal donatılar da bulunacak. Halı saha, soyunma odaları ve duş üniteleri gibi sosyal alanlar, bölgenin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu projeyle yaş sebze ve meyve üreticilerinin yanında yer alarak bölgedeki tarım ticaretini güçlendirmeyi ve Kaş ekonomisine canlılık katmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Antalya Gençlik’te kazanan liste ve yarışan liste!

CHP Antalya Gençlik’te kazanan liste ve yarışan liste!