Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Serik’te Eczane Soygunu: Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı

Serik’te Eczane Soygunu: Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı

Serik’te bir eczaneye giren ve kırmızı-yeşil reçeteli ilaçlarla para çalan hırsız, cezaevi firarisi çıktı. Şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik’te Eczane Soygunu: Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde bir eczaneden kırmızı ve yeşil reçeteli ilaçlar ile kasadaki paraları çalan hırsız, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Hırsızın cezaevi firarisi olduğu ve daha önce 7 yıl 10 ay 29 gün hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

Serik ilçesi Kökez Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde bir eczaneye gece saatlerinde giren hırsız, satışı kontrole tabi ilaçlar ve kasadaki paraları çalarak kaçtı. Olay, eczane sahibinin sabah iş yerine gelmesiyle ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen eczane sahibi, hırsızın pencereden girerek çekmecedeki paraları ve ilaçları çantasına doldurduğunu fark etti ve durumu polise bildirdi.

Hırsızlık Anı Kameralara Yansıdı

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızın eczanenin arka odasındaki pencereden içeri girip kasada bulunan ilaç ve paraları topladığı anlar saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızın peşine düştü.

Cezaevi Firarisi Çıktı

Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda, hırsızın daha önce "hırsızlık" suçundan 7 yıl 10 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.B. olduğu belirlendi. Elmalı Cezaevi'nden firar ettiği öğrenilen İ.B., yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde de ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen İ.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor

Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi Projesi Hızla İlerliyor