Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Alanya’da Taraftar Grupları Kadın ve Çocuklara Yönelik Şiddeti Kınadı

Alanya’da Taraftar Grupları Kadın ve Çocuklara Yönelik Şiddeti Kınadı

Alanya'da farklı takımları destekleyen taraftar grupları, kadın ve çocuklara destek mesajı vermek için Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Taraftar Grupları Kadın ve Çocuklara Yönelik Şiddeti Kınadı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde farklı takımları tutan taraftar grupları, kadın ve çocuklara yönelik şiddeti kınamak için Atatürk Anıtı önünde buluştu. Birlik içinde hareket eden taraftarlar, toplumun önemli sorunlarına karşı seslerini duyurmak amacıyla toplandı.

Kadın ve Çocuklara Destek Mesajı

Taraftarlar, kadınların ve çocukların toplumda hak ettikleri değeri görmesi gerektiğini vurgularken, şiddete karşı durduklarını belirten açıklamalarda bulundular. Özellikle kadına ve çocuğa yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu ifade ederek, bu konuda farkındalık yaratmak istediklerini söylediler.

"Toplumsal Olaylarda Birlik İçindeyiz"

Taraftar grupları, yaptıkları ortak açıklamada şunları belirtti: "Kadınlarımız ve çocuklarımız asla yalnız değildir. Biz taraftarlar, günlük hayatta farklı takımları desteklesek de ülkemizi ilgilendiren toplumsal olaylarda tek yürek olup her zaman yanlarındayız. Bu birlik ve bütünlüğümüz, şiddete karşı mücadelemizin göstergesidir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 6 Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 6 Organize Suç Örgütü Çökertildi