Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Maç detayları! Çaykur Rizespor 2 - 1 Antalyaspor

Maç detayları! Çaykur Rizespor 2 - 1 Antalyaspor

Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek galibiyete ulaştı. Jurecka ve Alikulov'un golleriyle öne geçen Rizespor, Gaich'in golüne karşılık verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maç detayları! Çaykur Rizespor 2 - 1 Antalyaspor
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Antalyaspor’u ağırladı. Maçın ilk yarısında etkili bir performans sergileyen Rizespor, Jurecka ve Alikulov'un golleriyle 2-0 üstünlük sağladı. Antalyaspor’un maç sonundaki çabası ise Gaich'in attığı golle sınırlı kaldı ve karşılaşma 2-1 sona erdi.

Rizespor İlk Yarıda Fark Yarattı

Çaykur Rizespor, maçın ilk yarısında rakibine oranla daha baskın bir oyun ortaya koydu. 38. dakikada Taha Şahin’in ortasında Jurecka, kafa vuruşuyla ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son anlarında sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alikulov’un kafa golü skoru 2-0’a taşıdı. Antalyaspor ise bu yarıda etkili olamadı.

İkinci Yarıda Karşılıklı Mücadele

İkinci yarıda Antalyaspor, skoru eşitlemek için çaba gösterdi. 72. dakikada Çaykur Rizespor’dan Mithat Pala'nın ortasında Zeqiri, tehlikeli bir pozisyon yaratmasına rağmen savunma topu kornere çeldi. Maçın sonlarına doğru ise Antalyaspor’un baskısı arttı. 88. dakikada Gaich'in şutu savunmadan dönse de dönen topla buluşan oyuncu, skoru 2-1’e getiren golü kaydetti. Ancak bu gol, Antalyaspor için yeterli olmadı ve maç 2-1 Çaykur Rizespor’un galibiyetiyle sona erdi.

Rizespor’un Kadrosu ve Performansı

Çaykur Rizespor’un ilk 11'i: Grbic, Taha, Mosci, Alikulov, Halil Pehlivan, Papanikolaou, Hadziahmetovic, Varesanovic, Akintola, Emrecan, Jurecka. Yedeklerde ise Tarık Çetin, Sowe, Olawoyin, Anıl Yaşar, Buljubasic, Eray Korkmaz, Ayberk Karapo, Mithat Pala, Zeqiri, Minchev yer aldı.

Teknik direktör İlhan Palut, oyuncularını iyi yönlendirerek takımın maç boyunca üstünlüğünü korumasını sağladı. Özellikle ilk yarıdaki baskın oyun, maçın sonucunu belirledi.

Antalyaspor’un Mücadelesi

Antalyaspor ise ilk yarıda baskıyı kırmakta zorlandı. Antalyaspor’un kadrosu: Pric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kaluzinski, Petrusenko, Larsson, Townsend, Djenepo, Samudio. Yedeklerde Gerxhaliu, Soner Dikmen, Safuri, Gaich, Erdoğan Yeşilyurt, Abdullah Yiğiter, Van de Streek, Harun Toprak, Abdurrahim Dursun, Burak İngenç yer aldı.

Teknik direktör Alex de Souza yönetimindeki takım, ikinci yarıda baskıyı artırsa da Rizespor savunmasını geçmekte zorlandı. Gaich’in 88. dakikadaki golü, Antalyaspor’a yetmedi ve sahadan mağlup ayrıldılar.

Maçın Skorerleri ve Kartlar

Çaykur Rizespor’un golleri 38. dakikada Jurecka ve 45. dakikada Alikulov tarafından kaydedildi. Antalyaspor’un tek golü ise 88. dakikada Gaich'ten geldi.

Maçta kart gören oyuncular arasında Rizespor'dan Papanikolaou, Akintola ve Emrecan, Antalyaspor'dan ise Larsson ve Petrusenko yer aldı.

Maçın Özeti

Çaykur Rizespor, ilk yarıda bulduğu gollerle maçı erken kopardı. Jurecka ve Alikulov'un golleri, Rizespor'a 2-0 üstünlük sağladı. Antalyaspor’un tüm çabalarına rağmen, Gaich'in son dakikalarda bulduğu gol sonucu değiştirmedi ve maç 2-1 Rizespor’un galibiyetiyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AGC’de tek adaylı seçim! Gazeteciler sandığa gidiyor

AGC’de tek adaylı seçim! Gazeteciler sandığa gidiyor