Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Alanya’da Sinek ve Haşereyle Mücadeleye Devam Ediyor

Alanya’da Sinek ve Haşereyle Mücadeleye Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın 102 mahallesinde sinek ve haşerelere karşı kapsamlı mücadele yürütüyor. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Sinek ve Haşereyle Mücadeleye Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın 102 mahallesinde sinek ve haşerelere karşı kapsamlı bir mücadele yürütüyor. 221 personel, 85 ekip ve 26 araç ile hem kimyasal hem de biyolojik ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Sivrisinek ve Haşereye Karşı Yoğun Çalışmalar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Alanya genelinde sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelerle mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlaçlama çalışmaları merkez mahallelerde yağmur giderleri, kanalizasyon hatları, çöp konteynerleri, su birikintileri ve kullanılmayan havuzlar gibi sineklerin üreyebileceği her noktada titizlikle yapılıyor.

Karasinek Sorununa Kimyasal ve Biyolojik Çözümler

Son dönemde artış gösteren karasineklerle mücadele kapsamında, kimyasal ilaçlamaların yanı sıra belirli noktalara tuzaklar asılarak biyolojik mücadele de gerçekleştiriliyor. Özellikle Damlataş, Müze, Belediye ile Kızılkule arası, çarşı içi, Kale arkası ve Kale yolunda çalışmalar tamamlanmış durumda. Yakın zamanda çarşı merkezi ve Cuma Pazarı'nda da ilaçlama çalışmaları yapılacak.

Alanya Halkı İçin Daha Yaşanabilir Bir Çevre

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sinek ve haşere sorununu çözerek Alanya halkına daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sunmayı amaçlıyor. Haşereyle mücadele çalışmaları, özellikle yaz aylarında daha da yoğun bir şekilde devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da belediye yedinci anaokulunun temelini attı

Bodrum'da belediye yedinci anaokulunun temelini attı