Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya 9. Kaleiçi Old Town Festivali Başlıyor: Renkli Kortej 18 Ekim’de

9. Kaleiçi Old Town Festivali Başlıyor: Renkli Kortej 18 Ekim’de

Antalya’da 9. Kaleiçi Old Town Festivali, 18 Ekim’de geleneksel kortej ile başlayacak. Renkli yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda konserler olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
9. Kaleiçi Old Town Festivali Başlıyor: Renkli Kortej 18 Ekim’de
KAYNAK: İHA

Antalya’nın tarihi Kaleiçi bölgesi, bu yıl 9’uncusu düzenlenecek Kaleiçi Old Town Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Festivalin geleneksel korteji, 18 Ekim’de renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşecek.

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 9. kez gerçekleşecek olan Kaleiçi Old Town Festivali, 17-20 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Festivalin en çok merak edilen etkinliklerinden biri olan kortej yürüyüşü, 18 Ekim Cuma günü saat 18.00’de Karaalioğlu Parkı’ndan başlayacak.

Kortej Renkli Görüntülere Sahne Olacak

18 ülkeden 23 şehrin katılımıyla düzenlenecek kortej, Hıdırlık Kulesi’nden tarihi Kaleiçi’ne girecek ve Hesapçı Sokak’tan geçerek Hadrian Kapısı’na ulaşacak. Atatürk Caddesi boyunca ilerleyen kortej, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Festival korteji, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden renkli ve kültürel zenginliklerle dolu görüntülere sahne olacak.

Feridun Düzağaç ve Madrigal Konseri

Kortejin ardından saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Feridun Düzağaç ve Madrigal konserleri gerçekleştirilecek. Festival, hem Antalya halkına hem de turistlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu

Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu