Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya 1974'ün Antalya Altın Portakal Hatırası Sosyal Medyada Viral Oldu

1974'ün Antalya Altın Portakal Hatırası Sosyal Medyada Viral Oldu

1974 yılında Altın Portakal Film Festivali için Antalya’ya gelen sanatçıların çekilen hatıra fotoğrafı, sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1974'ün Antalya Altın Portakal Hatırası Sosyal Medyada Viral Oldu
MUHABİR: Kamer Durdu

Geçen yıl iptal edilen 60. Altın Portakal Film Festivali, bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 61. kez düzenleniyor.

Altın Portakal’ın Unutulmaz Anısı Geri Döndü

1974 yılında Altın Portakal Film Festivali için Antalya’ya gelen sanatçıların çekilen hatıra fotoğrafı, sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu. O dönemin efsane isimlerinin bir araya geldiği bu kare, nostalji rüzgarı estirirken, festivalin tarihi önemini bir kez daha hatırlattı.

61. Altın Portakal Coşkusu Başlıyor

Geçtiğimiz yıl, kanun hükmünde kararnameyle iptal edilen 60. festivalin ardından bu yıl 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle geri dönüyor. 5 Ekim 2024’te başlayacak olan festival, sinemaseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Sedef Avcı ve Serhat Kılıç’tan Renkli Açılış

Festivalin açılış töreni, başarılı oyuncu Sedef Avcı'nın sunuculuğunda ve oyuncu Serhat Kılıç'ın sahne gösterisi ile renklenecek. Festival boyunca, Türk ve dünya sinemasının en yeni yapımları sinemaseverlerle buluşacak.

Onur ve Başarı Ödülleri Sahiplerini Bulacak

Açılış gecesi, geleneksel kırmızı halı töreniyle başlayacak ve sinema dünyasının ustalarına Onur Ödülleri takdim edilecek. Bu yıl Erdal Özyağcılar, Işıl Yücesoy, Müjdat Gezen, Selçuk Yöntem ve Şerif Sezer Onur Ödülleri’ni alırken, genç oyuncular Farah Zeynep Abdullah ve Aras Bulut İynemli de Başarı Ödülleri ile onurlandırılacak.

Ferzan Özpetek Jüri Başkanlığında

Festivalin Ulusal Uzun Metraj Jüri Başkanı olarak ünlü yönetmen Ferzan Özpetek görev yapacak. 12 Ekim’e kadar sürecek olan festival, sinemanın büyülü dünyasına bir kez daha ev sahipliği yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM duyurdu: KPSS Ortaöğretim Sınavı sonuçları açıklandı

ÖSYM duyurdu: KPSS Ortaöğretim Sınavı sonuçları açıklandı