Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Konyaaltı Belediyesi'nde "Eşitlik Birimi" Kuruldu!

Konyaaltı Belediyesi'nde "Eşitlik Birimi" Kuruldu!

Konyaaltı Belediyesi, dezavantajlı gruplara eşit hizmet sağlamak için "Eşitlik Birimi"ni kurdu. Meclis toplantısında kabul edilen birim, engelliler, yaşlılar ve çocuklara odaklanarak toplumsal eşitliği destekleyecek. Hedef, kuşatıcı hizmetlerle toplumsal eşitliği sağlamak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi'nde "Eşitlik Birimi" Kuruldu!
KAYNAK: İHA

Konyaaltı Belediyesi, dezavantajlı gruplara eşit ve kapsayıcı hizmet sağlamak amacıyla "Eşitlik Birimi"ni kurdu. Birim, meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.

Meclis toplantısında gündem "eşitlik"

Konyaaltı Belediyesi’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Akyar başkanlığında yapıldı. Toplantı, belediye hizmet binasındaki Feslikan Salonu’nda gerçekleşirken, Akyar açılış konuşmasında, Eylül ayında gerçekleştirilen etkinliklere değinip, Ekim ayında yapılacak etkinliklere de tüm halkı davet etti. Ayrıca 10 Ekim Ankara Gar katliamında yaşamını yitirenleri anarak, yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için belediye ekiplerinin hazırlıklara başladığını belirtti.

Dezavantajlı gruplara özel hizmet

Toplantının en dikkat çeken kararı ise dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yürütecek olan "Eşitlik Birimi"nin kurulması oldu. Engelliler, yaşlılar ve çocuklar gibi gruplara eşit hizmet sunmayı amaçlayan birim, oy çokluğuyla kabul edildi. "Eşitlik yerelde başlar" anlayışıyla hareket eden Konyaaltı Belediyesi, bu yeni birim aracılığıyla toplumsal eşitlik adına kuşatıcı hizmetler sunmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Akraba Arasında Arazi C*nayeti: 5 gözaltı

Manavgat'ta Akraba Arasında Arazi C*nayeti: 5 gözaltı