Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kepez Belediyesi'ni Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kepez Belediyesi'ni Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya ziyaretinde Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanmasını eleştirerek, projelerini övdü.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kepez Belediyesi'ni Ziyaret Etti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya ziyaretleri kapsamında Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün teleferik kazası nedeniyle tutuklanmasını eleştiren Özel, Kocagöz'ün suçsuz olduğunu ve projelerini hızla tamamladığını belirtti. "Mesut Başkan, bizim için büyük işler başardı. Sadece 3 ay içinde 3 projeyi bitirdi ve 27 temel atmaya hazırlanıyor" diyen Özel, Kocagöz’e destek verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kepez Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Teleferik kazası üzerinden haksızca suçladılar

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, teleferik kazasında suçsuz olmasına rağmen haksızca suçlandığını ve tutuklandığını belirten Özel, "Mesut Başkana, örgütüme ve ailesine sözüm vardı. O sözü bugün tutmaya geldim” diyerek, "Mesut Başkan, sözünü tuttu. Siz sözünüzü tuttunuz. Miting yaptık, zaten böyle bir sonuç alacağımız belliydi. Ama bu birilerinin ağırına gitti. O birileri Mesut Başkanı, cezalandırmak için, hepimizin kahrolduğu, çok üzüldüğü, bir vatandaşımızı kaybettiğimiz, bütün Türkiye'nin yüreğinin ağzına geldiği teleferik kazasından olaydan aylar önce görevi bıraktığı halde, ondan sonra defalarca bakım ve kontrol yapıldığı halde, kendisinin bir sorumluluğu olmadığı halde, bırakın sorumlu tutmayı aldılar, tutukladılar ve Türkiye'ye sanki Mesut Başkan, suçluymuş gibi bir izlenim bıraktılar. Mesut Başkanın, en kıymetli 2 ayını elinden aldılar. Bizim 3 ayda Mesut Başkan'dan bir beklentimiz yoktu. Ben onun çayını içmeye, yanınızdayız demeye gelene kadar 3 tane projeyi bitirmiş, 27 tane temel atma hazırlamış. Gerçekten bu Mesut Başkan, çok acar bir başkan" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kepez Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz: “Kepez'de tarih yazdık”

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez’in büyük bir ilçe olduğunu ve iktidarın kalesi olarak bilinen bu bölgede tarihi bir zafer kazandıklarını vurguladı. "Bu ilçe iktidarın kalesiydi. Asla kazanılmazdı, kazandık. 31 Mart gecesi bir tarih yazdık. Ve bugün Kepez'de bir tarih daha yazıyoruz. Çünkü, Kepez, Kepez olalı 30 yıl olmuş. İlk defa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı burada. Biz bu yola çıkarken, belediyeciliği öğrenmeye değil, uygulamaya geliyoruz demiştik. Bana güvendiniz, aday yaptınız. Örgütüm yanımda durdu, halkım yanımda durdu başardık" diyerek başarısını ve Kepez’deki dönüşümü dile getirdi.

Kepez Belediyesi mali borçlarını düşürdü

Kocagöz, ‘’1 Nisan'da göreve geldiğimizde bilançoda bütçenin yarısından fazla borç var. 1 milyar 226 milyon lira borç vardı. 2 aylık ayrılığımız oldu. Yaklaşık 3,5 aylık süreçte, 1 milyar 226 milyon borcu, 874 milyona düşürdük. Yani, 352 milyon lira borç ödedik. Biz 28 tane temel atma ve 3 tane açılış için hazırız. Biz bu yola çıkarken Ata'mın değdi gibi; ‘Büyük milletler büyük işler yaparlar', Karaoğlan Ecevit'in değdi gibi; ‘İki gücümüz var, hak ve hak', İsmet İnönü'nün dediği gibi; ‘Bu memlekette en az namussuzlar kadar namuslular cesur olmak zorundadır.' Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk'ün partisidir. Siz, asla ikinci parti olmayacak dediniz, biz bunu Kepez'de yaptık, sizde Türkiye'de yaptınız. Öyleyse Kepez Mesut oldu, Türkiye özgür olacak'' dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kepez Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Özgür Özel, Kepez'de CHP örgütü ile buluştu

Balkon konuşmasının ardından Özgür Özel, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün makamında, CHP il ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, CHP'nin Kepez'deki çalışmalarını ve gelecekteki projelerini değerlendirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırıkkale'de Nişanlısını Vuran Adam Kaçtığı Takside İntihar Etti

Kırıkkale'de Nişanlısını Vuran Adam Kaçtığı Takside İntihar Etti