Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel MMO’da ilk kadın aday

MMO’da ilk kadın aday

Makine Mühendisleri Odası(MMO) Antalya Şubesi’nin 16-17 Ocak 2016 günlerine yapılacak 12’nci genel kurulu öncesinde Ayşen Hamamcıoğlu, bir ilke imza atarak, ilk kadın başkan adayı oldu..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MMO’da ilk kadın aday

Makine Mühendisleri Odası(MMO) Antalya Şubesi’nin 16-17 Ocak 2016 günlerine yapılacak 12’nci genel kurulu öncesinde Ayşen Hamamcıoğlu, bir ilke imza atarak, ilk kadın başkan adayı oldu..

 

2 bin 700’ü aşan üye sayısı ile Antalya, Burdur ve Isparta’da sektörüne ışık tutan Makine Mühendisleri Odası(MMO) Antalya Şubesi’nin,16-17 Ocak  günlerinde yapılacak genel kurulu öncesinde  meslekte 27 yılı geride bırakan Ayşen Hamamcıoğlu, bir ilki gerçekleştirerek başkan adayı olduğunu açıkladı

 

MMO Antalya Şubesi’nin ilk kadın başkan adayı  Başkan Adayı Ayşen Hamamcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, meslektaşları ile oluşturduğu ‘Mühendislik Dayanışma Platformu’ olarak, iletişimi yüksek, yenilikçi ve şeffaf yönetim anlayışını hayata geçirecek bir yönetim anlayışını benimsediklerini söyledi.

Artık meslek odalarının sürdürebilirlik anlayışı içinde sosyal, toplumsal ve çevresel fayda yaratma odaklı hareket etmek zorunda olduğunu belirten Hamamcıoğlu, MMO Antalya Şubesi-üniversite- sanayi- kurum/kuruluşlar ve iş yeri temsilcilikleri iş birliğinin güçlendirilmesinin, yeni dönem yönetim anlayışının temel dayanağı olduğunu vurguladı.

İSTİHDAMA KATKI

Sosyal, toplumsal ve çevresel konularda kurumlarla işbirliği içerisinde çözüm üretme odaklı ve denetleyen bir şube olmak istediklerini ifade eden MMO Antalya Şubesi Başkan Adayı Ayşen Hamamcıoğlu, sektörde mevcut sorunlara çözüm odaklı projeler üretmek için aday olduklarını vurguladı. Turizm ve enerji başta olmak üzere işsiz mühendislerin iş bulmalarına yönelik oda çalışmalarının profesyonel bir duyarlılıkla sağlanacağının da altını çizdi.

MÜHENDİSLİĞE GİRİŞ ATÖLYESİ

Mesleki gelişimde güncel ve öncü kurum olmak istediklerini sözlerine ekleyen Hamamcıoğlu, genç mühendis ve mühendis adaylarının, meslek bilincini arttırabilmek için projelerinin içerisinde ‘uygulamalı mühendisliğe giriş atölyesi’ oluşturmak istediklerini, bu sembolize mühendislik atölyesinde, mühendis adaylarının profesyonel iş hayatına atılmadan pratik yapabileceklerini belirtti.(Haber Merkezi)  

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATSO’dan  “Rusya” Dosyası

ATSO’dan “Rusya” Dosyası