Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Çocuğuyla yürürken çukura düşen baba videosu sosyal mesaj çıktı!

Çocuğuyla yürürken çukura düşen baba videosu sosyal mesaj çıktı!

Hatay İskenderun'da sosyal medya fenomeni Erkan Toy'un yoldaki çukur hakkında çektiği video sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan ve sosyal medyada 'Erkan abi' olarak bilinen Erkan Toy, gündelik yaşamın sorunlarına dikkat çektiği videolarıyla biliniyor. 

Binlerce takipçisi olan Toy, son olarak İskenderun'da yoldaki bir çukura dikkat çekmek amacıyla çektiği video ile büyük ilgi topladı. Yolda çocuğuyla yürürken çukura düşen baba videosu, kısa sürede sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.

videoyu gerçek sananlar oldu

Erkan Toy’un, yolda yürüdüğü sırada çukura düştüğü anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Pek çok kişi bu görüntüleri gerçek sanarak tepki gösterdi. Toy’un bu videosunun ardından, İskenderun Belediyesi ekipleri çukurun kapatılması için harekete geçti ve kısa sürede sorun çözüldü.

"Ağlanacak halimize gülüyoruz"

46 yaşındaki Erkan Toy, sosyal medyada gündelik hayatın sorunlarına dikkat çekmeye çalıştığını belirtti. Toy, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bir deprem yaşadık, Allah rahmet eylesin ölenlerimize. Yaralılarımız var. Ben de sosyal medyada toplumdaki sorunlara dikkat çekmeye çalışıyorum. Çukur ve su olayı da trajikomik bir durumdu. Ağlanacak halimize gülüyoruz aslında. Ben biraz mizahi bir dokunuş yaparak bu sorunları gündeme getiriyorum. Gülüyoruz, eğleniyoruz ama günlük hayatta karşılaştığımız sorunları da yetkililerin görmesini istiyorum."

Erkan Toy, siyasetle ilgilenmediğini vurgulayarak, sadece gördüğü sorunlara dikkat çektiğini ifade etti: "Benim işim siyaset değil, gördüğüm sorunları paylaşıyorum. Takipçi sayım da fazla olduğu için videolarım biraz daha ön plana çıkıyor. Elimden geldiğince toplumdaki sıkıntıları mizahi bir dille yansıtıyorum."


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erişebilir Altın Portakal için Antalya’dan talep yükseldi

Erişebilir Altın Portakal için Antalya’dan talep yükseldi