Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Isparta Yalvaç'ta ehliyetsiz çocuk yaşlı yayaya çarptı!

Isparta Yalvaç'ta ehliyetsiz çocuk yaşlı yayaya çarptı!

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, ehliyetsiz ve plakasız çocuk sürücü karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir adama çarptı. Çarpma anı güvenlik kamerasında...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada, ehliyetsiz ve plakasız motosiklet sürücüsü H.Y.G. (14), yolun karşısına geçmeye çalışan 69 yaşındaki Yusuf E.'ye çarptı. Sanayi istikametinden ilçe merkezine doğru seyir halinde olan genç sürücü, yaya Yusuf E.'yi fark edemeyerek çarpışmaya neden oldu. Çarpışmanın şiddeti ile hem motosiklet sürücüsü hem de yaya yaralandı.

Vatandaşlar hemen müdahale etti

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar hızla olaya müdahale ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çarpma anı güvenlik kamerasında

Kaza anı çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ehliyetsiz motosiklet sürücüsünün cadde üzerinde seyir halinde iken yaya Yusuf E.'ye çarptığı ve yayanın savrulduğu görülüyor. Motosiklet sürücüsü de çarpmanın etkisiyle sürükleniyor. Olay yerine koşan vatandaşların, yaralıya yardım etmek için Yusuf E.'yi bir otomobile bindirip hastaneye götürdüğü anlar da kameraya yansıdı.

İnceleme başlatıldı

Kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nasıl meydana geldiği ve ihmallerin olup olmadığı konusunda detaylı bir inceleme yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocukların şiddete tanık olması nesiller arası travma yaratıyor

Çocukların şiddete tanık olması nesiller arası travma yaratıyor