Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersin Belediyesi'nden Dünya Kız Çocukları Günü kutlaması

Mersin Belediyesi'nden Dünya Kız Çocukları Günü kutlaması

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nü coşkuyla kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Belediyesi'nden Dünya Kız Çocukları Günü kutlaması
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nü kutlamak ve dünya genelinde kız çocuklarının haklarına dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu özel günde çocuklarla buluşan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, farklı etkinliklerde kız çocuklarına eşlik etti.

Etkinlikler arasında "Haklarım" temalı resim atölyesinden, müzik gösterilerine, yüz boyama etkinliklerinden dans gösterilerine ve meslek gösterilerine kadar bir dizi etkinlik bulunuyordu. Yenice Büminhan Temizhan Ortaokulu ve Tarsus'tan gelen kız çocukları, resim atölyesine katılarak yaratıcılıklarını sergiledi, yüz boyama etkinliğiyle keyifli anlar yaşadılar ve atıştırmalıkların tadını çıkardılar. Aynı zamanda gitar kursu öğrencilerinin müzik konseri eşliğinde dans ederek eğlendiler. Kreş Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde ise Dursune Mehmet Uzadalı Kreşi çocukları, "Meslekler" temalı gösterilerini sergiledi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da bu etkinliklere katılarak çocuklarla bir araya geldi.

Katılan çocuklar, Dünya Kız Çocukları Günü'nü coşkuyla kutladıklarını ve Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle dolu dolu bir gün geçirdiklerini ifade etti. Bu özel günde haklarına dikkat çekme fırsatı bulduklarını belirten çocuklar, eşitlik ve fırsatlar konusundaki mesajların önemine vurgu yaptılar. Ayrıca, Başkan Bozdoğan'a teşekkür ettiler ve bu güzel günü yaşamalarına olanak tanıdığı için minnettarlıkla ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya TİP: HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ

Antalya TİP: HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ