Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Narin Güran'ın İsmi Mersin Tarsus'ta Ölümsüzleşti!

Narin Güran'ın İsmi Mersin Tarsus'ta Ölümsüzleşti!

Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ismi, Tarsus'ta açılan parka verildi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran'ın İsmi Mersin Tarsus'ta Ölümsüzleşti!
KAYNAK: İHA

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ismi, Tarsus'ta yeni açılan parka verildi.

Narin'in ismi parkta yaşayacak

Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ismi, Mersin'in Tarsus ilçesinde Yeşil Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka verildi. Tarsus Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda alınan bu kararla, Narin Güran’ın ismi ölümsüzleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, "Küçücük bir çocuğumuz katledildi, çok üzücü bir olay. Narin'in ismi bu parkta ölümsüzleşecek" diyerek acısını dile getirdi.

Tarsus ve Adıyaman kardeş şehir oldu

Toplantıda, Tarsus Belediyesi ile Adıyaman Yaylakonak ve Gölbaşı belediyeleri arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması kararlaştırıldı. Deprem felaketinden etkilenen Adıyaman’a destek sözü veren Başkan Boltaç, "Tarsus Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kleopatra Bisiklet Festivali'ne davet

Tarsus’ta 4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 3. Kleopatra Bisiklet Festivali'ne Türkiye’nin dört bir yanından 225 bisikletçi katılacak. Başkan Boltaç, festivalin hem sportif hem de sosyal açıdan önemli bir etkinlik olduğunu vurguladı ve tüm vatandaşları şehir turuna davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Servise Binmek İsteyen Çocuk Hayatını Kaybetti

Hatay'da Servise Binmek İsteyen Çocuk Hayatını Kaybetti