Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Hatay'da rögar kapağı kazası: Motosiklet sürücüsü havaya fırladı

Hatay'da rögar kapağı kazası: Motosiklet sürücüsü havaya fırladı

Hatay’ın Antakya ilçesinde motosiklet sürücüsünün rögar kapağının yerinden oynaması nedeniyle kontrolden çıkarak metrelerce sürüklendiği kaza anı kameraya yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi'nde yaşanan kaza, cadde üzerinde seyir halindeki bir motosiklet sürücüsünün geçişi sırasında rögar kapağının yerinden oynaması sonucu meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, kontrolünü kaybederek uçtu ve metrelerce sürüklendi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, motosikletin ve sürücünün büyük bir hızla savrulduğu anlar yer aldı. Kaza sonucu sürücü yaralanırken, çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu.

“Motosiklet Buraya Kadar Sürüklendi”

Kazanın yaşandığı iş yerinin çalışanı Saddam Zarzouri, olay anını şöyle anlattı:
"Biz dükkanda çalışıyorduk. Dışarıdan büyük bir ses geldi. Motosiklet sürücüsü rögar kapağına çarparak uçtu. Kazaya baktık ve motosiklet buraya kadar sürüklendi. Motosiklet sürücüsü yaralıydı. Sonra ambulans geldi. Burada çok kaza oluyor."

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırdı. Bölge halkı, rögar kapaklarının güvenli hale getirilmesi gerektiğini belirterek yetkililerden çözüm talep etti.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Tehlikeli Anlar

Kaza anına ait görüntülerde, motosikletin rögar kapağına çarpmasıyla havalanıp sürücüyle birlikte metrelerce savrulduğu görülüyor. Kazanın ardından yaralanan sürücünün tedavisine hastanede devam ediliyor. Yetkililerin olayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.


Kamyon geçince rögar kapağı fırlamıştı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Narlıca Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, seyir halindeki bir kamyonun geçişi sırasında rögar kapağı yerinden fırladı. Fırlayan rögar kapağı, iş yeri önünde park halindeki motosiklete çarparak durabildi. Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Rögar kapağının metrelerce havaya uçtuğu ve motosiklete çarptığı anlar, görüntülerde net bir şekilde görüldü.

Olay esnasında kaldırımda kimsenin bulunmaması, potansiyel bir faciayı önleyen en önemli etken oldu. Park halindeki motosikletin üzerine düşen rögar kapağı, büyük bir hasara yol açsa da, insan hayatını tehdit eden bir duruma neden olmadı.

Olay anına tanıklık eden Ahmet El Ali, yaşananları anlatarak, “Büyük bir gürültü duyduk. Rögar kapağının fırladığını gördük, şans eseri o sırada kimse yolda değildi” dedi. Bu tür olayların önlenmesi için daha fazla önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 Ekim 2024 Günlük Burç Yorumları Burcunuz Sizin İçin Ne Diyor?

4 Ekim 2024 Günlük Burç Yorumları Burcunuz Sizin İçin Ne Diyor?