Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Meclis Üyeleri Gençlerle buluştu

Meclis Üyeleri Gençlerle buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri, mahalle mahalle gezerek genç ve çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Kepez İlçesi’nde çocuklarla bir araya gelen Gençlik Meclisi Üyeleri, hediye dağıtarak mahalle maçı yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meclis Üyeleri Gençlerle buluştu

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri, ilçelerde gençler ve çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Gazipaşa, Alanya, Korkuteli ve Kumluca İlçelerinde gençlerle bir araya gelen meclis üyeleri son olarak Kepez İlçesinde genç ve çocuklarla buluştu. Mahallelerinde aktiviteleri için yapılmasını istedikleri önerileri alan Gençlik Meclisi Üyeleri çocuklara hediye dağıtarak mahalle maçı yaptı.

 

“ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”


Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar gençlerin ve çocukların istek ve önerilerini dinleyerek çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Sık sık çocuk ve gençlerle buluşarak şikâyet ve önerileni dinliyoruz. Çocuklarımızı Türk Bayrağı, balon, futbol topu, ağız ve diş sağlığı kitleri, sırt çantası ve Antalyaspor forması hediye ediyoruz. Onlarla mahalle maçı yapıyoruz. Unutulmaz anlar yaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
7 Mahallenin yayla yolları tamamlandı

7 Mahallenin yayla yolları tamamlandı