Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Bucak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araca Çarptı

Bucak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araca Çarptı

Burdur'un Bucak ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki başka bir araca çarptı. Kazaya neden olan sürücü olay yerinden kaçtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bucak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araca Çarptı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Burdur’un Bucak ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki başka bir araca çarparak kaza yaptı. Kaza, saat 01.15 sıralarında Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde gerçekleşti. 33 VB 708 plakalı Opel marka otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 38 AGP 638 plakalı Fiat marka araca çarptı. Çarpışma sonucu iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi.

Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Kazaya neden olan Opel sürücüsü, çarpışmanın ardından aracı terk edip olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, kazaya ilişkin inceleme yaparken, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Alkol Şişeleri Dikkat Çekti

Kazanın yaşandığı yerde bulunan alkol şişeleri, olayın alkollü sürücüyle bağlantılı olabileceği şüphesini artırdı. Polis, olayla ilgili detaylı soruşturma yürütürken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa'da Dikkat Çeken Otopark Talebi

Muratpaşa'da Dikkat Çeken Otopark Talebi