Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel KONESKOOP’tan gönül sofrası iftarı

KONESKOOP’tan gönül sofrası iftarı

Koneskoop düzenlediği geleneksel “gönül sofrası iftar yemeği”nde esnaf ve depremzedeler bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KONESKOOP’tan gönül sofrası iftarı

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP) üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen gönül sofrası iftar yemeğinde bir araya geldi. Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, siyasi parti temsilcileri, oda ve kooperatif başkanları, Koneskoop üyesi esnaf ve sanatkârlar ile Konyaaltı Öğretmenevinde kalan 150 depremzede katıldı.

DEPREMİN ETKİLERİ GEÇMEDİ

İftar programında konuşan Koneskoop Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, “Ülke olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Tüm dünyayı etkileyen pandeminin etkileri henüz tam olarak geçmemişken, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremle sarsıldık. Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen depremde 50 binin üzerinde insanımızı maalesef kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

YARALARIMIZI SARACAĞIZ

Depremde binlerce kişinin evini ve işyerini kaybettiğini, yüzlerce ailenin başka illere göç etmek zorunda kaldığını belirten Kolpak şunları söyledi: “İlimizde 150 binin üzerinde depremzede yurtlarda, otellerde, yakınlarının yanında geçici olarak barınıyor. Aramızda Konyaaltı Öğretmenevinde kalan depremzedelerimiz var. Kendilerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu ülke bugüne kadar birçok badire atlatmış, hepsinin altından kalkmasını bilmiştir. Dayanışma ruhuyla depremin yaralarını da saracağımıza inanıyorum.”

ŞEHİT AİLELERİ KATILDI

Konuşmasında 10-16 Nisan Polis haftasına da değinen Başkan Kolpak, “İftarımızda 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Antalyalı polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç ile Yasin Naci Ağaroğlu’nun aileleri de bulunuyor. Kendilerine bir kez daha sabır diliyor, vatanı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Ülkemizi emanet ettiğimiz emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyorum. Ayrıca şimdiden bütün konuklarımızın Ramazan bayramını kutluyorum” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB projelerinin açılışını yarın yapıyor. Yavaş ile birlikte Akşener de açılışa katılacak

ABB projelerinin açılışını yarın yapıyor. Yavaş ile birlikte Akşener de açılışa katılacak