Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Bodrum'da belediye yedinci anaokulunun temelini attı

Bodrum'da belediye yedinci anaokulunun temelini attı

Bodrum Belediyesi, hayırsever Nazmi Canbaz'ın katkılarıyla, Turgutreis'te Saadet Canbaz Anaokulu'nun temel atma törenini gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da belediye yedinci anaokulunun temelini attı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi, Turgutreis Bahçelievler'de hayırsever Nazmi Canbaz'ın katkılarıyla inşa edilecek olan Saadet Canbaz Anaokulu için temel atma töreni düzenledi. Tören, 4 Ekim Cuma günü gerçekleşti.

Temel atma törenine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Raşit Gödelek, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın ve ilçe örgütü, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fatma Akalan, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Mahalle Muhtarı Teşekkür etti

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fatma Akalan, Saadet Canbaz Anaokulu’nun en kısa zamanda çocuklara kazandırılmasını temenni ederken, iş insanı ve bağışçı Nazmi Canbaz'a ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Başkan Mandalinci: Çocuklarımıza nitelikli eğitim vereceğiz

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, eğitimin temelinin okul olduğunu vurguladı ve bölgedeki anaokulu ihtiyacına dikkat çekti. Mandalinci, “Yakın lokasyonda anaokulu, ilkokul ihtiyaçlarını çözersek; devletimizle, belediyemizle iş birliği yaparak, hayırseverleri işin içine katarak böyle güzel hizmetleri hayata geçirebilirsek, yöre halkına ve çocuklarımıza nitelikli ve güzel eğitimler vermiş olacağız.” dedi. Ayrıca, “Bu millete efendilik değil, hizmet yapmak için gelenlerdeniz. Hizmet de böyle nitelikli eserlerle olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Çit'ten Eğitim Vurgusu

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ise, “En büyük zenginliğimiz, umudumuz olan çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için eğitimin başlangıç noktasına temel atıyoruz.” diyerek, Nazmi Canbaz ve ailesine yaptıkları yardımlar için teşekkür etti.

Saadet Canbaz Anaokulu'nun özellikleri

2024-2025 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi hedeflenen Bodrum Belediyesi Saadet Canbaz Anaokulu, 6 sınıflı ve 112 öğrenci kapasiteli olarak planlandı. Yapıda, öğretmenler odası, idare odası, mutfak, yemekhane, 6 sınıf ve dış alanda peyzaj ile oyun etkinlik alanları bulunacak.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çıldır Gölü'nde Gün Batımında Oluşan Görsel Şölen Turistleri Büyülüyor

Çıldır Gölü'nde Gün Batımında Oluşan Görsel Şölen Turistleri Büyülüyor