Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Büyükşehir’de 4 taşınmazın 2’si satıldı

Büyükşehir’de 4 taşınmazın 2’si satıldı

Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Serik ilçelerindeki 4 adet taşınmazı için dün kapalı teklif usulüyle ihaleye çıktı. Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ihalede Kütükçü ve Manavgat’ta bulunan arsalar satıldı, Kütükçü Mahallesi’nde ki diğer arsa ve Manavgat İlçesi Aşağıışıklar Mahallesi’nde arsalara ise alıcı çıkmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyükşehir’de 4 taşınmazın 2’si satıldı


 

Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Serik ilçelerindeki 4 adet taşınmazı için dün kapalı teklif usulüyle ihaleye çıktı. Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ihalede Kütükçü ve Manavgat’ta bulunan arsalar satıldı,  Kütükçü Mahallesi’nde ki diğer arsa ve Manavgat İlçesi Aşağıışıklar Mahallesi’nde arsalara ise alıcı çıkmadı.

Kepez Kütükçü Mahallesi'nde bulunan 9885 m2 yüz ölçümlü arsaya alıcı çıkmadı. Kepez Kütükçü Mahallesi’nde 9838 m2 yüzölçümlü taşınmaza 5 milyon 902 bin 800 TL verilen muamman bedeli üzerinden Prosan Mühendislik Proje Ve İnşaat San. Tic. Ltd.Şti’ye 5 milyon 950 bin TL’ye satıldı.  Manavgat Aşağıışıklar Mahallesi'nde bulunan 48208 m2 yüzölçümlü 1 adet taşınmaz 2 milyon 400 bin TL bedel üzerinden Hidayet Gülen’e 2 milyon 450 bin TL’ye satıldı. Serik Yukarıkocayatak Mahallesi'nde bulunan 40125 m2 yüzölçümlü 1 adet taşınmaza 2 milyon 407 bin 500 TL bedel üzerinden yapılan ihaleye alıcı çıkmadı. DENİZ TOPKAYA 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
   Baykal, 72 saatlik kritik süreyi atlattı

Baykal, 72 saatlik kritik süreyi atlattı