Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da yaya geçidinde el kaldırarak yol istediği araç çarptı!

Adana'da yaya geçidinde el kaldırarak yol istediği araç çarptı!

Adana Sarıçam'da yaya yolunda el kaldırarak yol isteyen yaya, uyardığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasında...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adana'nın Sarıçam ilçesinde, yaya yolunda el kaldırarak durması için uyardığı aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Elvan Özdemir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza Sarıçam İlçesinde Meydana Geldi

Olay, Adana’nın Sarıçam ilçesi Kozan Yolu üzerinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elvan Özdemir, yanında bulunan bir arkadaşıyla birlikte yaya geçidini kullanarak karşıya geçmek istedi. Ancak yaya geçidinde bulunmalarına rağmen hiçbir araç durmadı. Bunun üzerine Özdemir, gelen araçlara durmaları için el kaldırarak uyarıda bulundu.

Durmayan Araç Kazaya Neden Oldu

Elvan Özdemir ve arkadaşı, yaya geçidinin ortasına kadar ilerledi. Bu sırada hızla gelen bir araç, Elvan Özdemir’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Özdemir, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Polis Olayla İlgili İnceleme Başlattı

Olayın ardından polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Güvenlik kamerası görüntüleri incelenerek kaza anının detayları tespit edilmeye çalışılıyor. Araç sürücüsünün ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Yaya Geçitlerinde Dikkat Çağrısı

Adana'da yaşanan bu üzücü olay, yaya geçitlerinde sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, yayaların geçiş önceliğine dikkat edilmesi ve yaya geçitlerinde hızın düşürülmesi gerektiğini vurguluyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hacı Sabancı Hakkındaki Babalık Davası İddialarına Yanıt Verdi

Hacı Sabancı Hakkındaki Babalık Davası İddialarına Yanıt Verdi