Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Burdur-Antalya Karayolu'nda 2 araç kafa kafaya çarpıştı

Burdur-Antalya Karayolu'nda 2 araç kafa kafaya çarpıştı

Burdur-Antalya Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur-Antalya Karayolu'nda 2 araç kafa kafaya çarpıştı
KAYNAK: İHA

Burdur'da, Burdur-Antalya Karayolu'ndaki yol çalışması sebebiyle tek şeride düşen yolda, saat 23:00 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi. Kaza, Dağbeli ile Boğazköy arasında, Antalya'dan Bucak yönüne seyreden 15 ACR 65 plakalı Nissan marka otomobil ile Bucak'tan Antalya yönüne giden 26 AJN 246 plakalı Ford marka aracın kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti.

6 Kişi Yaralandı

Kazanın ardından 15 ACR 65 plakalı araç sürücüsü Serkan A., aynı araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin A. ve Serap A. ile 26 AJN 246 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Serpil T., Ayşe K. ve Yağmur T. yaralandı. Yol trafiğe kapandı ve çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri kısa sürede kazaya müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçlardan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bucak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla yol trafiğe tekrar açıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'ın 'prensi' Uçar hayatını kaybetti

Erdoğan'ın 'prensi' Uçar hayatını kaybetti