Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Bodrum'da motosikletle çarpışan araç alevlere teslim oldu!

Bodrum'da motosikletle çarpışan araç alevlere teslim oldu!

Muğla'nın ilçesi Bodrum'da motosiklet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kaza sonrası araçta başlayan yangın ormanlık alana sıçradı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da motosikletle çarpışan araç alevlere teslim oldu!
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı. Kaza sonrası araçta çıkan yangın ormanlık alana sıçradı ancak ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Kaza, Gölköy Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Taner Şar (60) yönetimindeki 34 HFM 939 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yapan İ.Ç. (19) yönetimindeki 38 KH 404 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç yol kenarına devrildi, motosiklet sürücüsü Taner Şar ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Yangın ormanlık alana sıçradı

Kaza sonrasında hafif ticari araç sürücüsü İ.Ç. ile araçta bulunan M.K. hafif yaralandı. Kaza sonrası ticari araçta başlayan yangın, ormanlık alana sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ve orman ekipleri yangına hızla müdahale ederek alevleri söndürdü ve yangının daha geniş bir alana yayılmasını engelledi.

Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Taner Şar’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralılar ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Taner Şar’ın cansız bedeni ise incelemelerin ardından hastane morguna götürüldü.

Ticari Araç Sürücüsü Gözaltına Alındı

Kaza sonrası ticari araç sürücüsü İ.Ç., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatılırken, olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

Kazaya İlişkin Soruşturma Başlatıldı

Kazanın neden meydana geldiği ve detaylarıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli sürüş yapılması gerektiği bir kez daha hatırlatılırken, bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için yetkililer vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Savunma Bakanlığı: 3 Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı: 3 Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi