Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da eski sevgili ile yenisi kavga etti: Arkadaşları öld*

Adana'da eski sevgili ile yenisi kavga etti: Arkadaşları öld*

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir genç kızın eski ve yeni sevgililerinin kavgası k*nlı bitti. Bir kişi hayatını kaybetti, 5 şüpheli tutuklandı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da eski sevgili ile yenisi kavga etti: Arkadaşları öld*
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, olayla ilgili 5 şüpheli tutuklanırken, kavgaya sebep olduğu iddia edilen genç kız adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kavganın sebebi olarak, genç kızın eski ve yeni sevgilileri arasında yaşanan husumet gösterildi.

Eski ve Yeni Sevgililer Karşı Karşıya geldi

Olay, 19 Eylül'de Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi Ray Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, İlknur G. (20) ve Berat Caner C. (20) bir yıl önce ayrıldı. Aynı gün doğum günleri olan eski sevgililerden Berat Caner C., İlknur G.'nin doğum gününü kutladığı kafeye giderek barışma teklifinde bulundu. Ancak İlknur G. bu teklifi reddetti.

Kafenin çıkışında İlknur G.'nin yeni sevgilisi Alper K. (19) ile karşılaşan Berat Caner C., burada Alper K. ile tartışmaya başladı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga kısa süreliğine yatıştırıldı, ancak olaylar daha sonra yeniden alevlendi.

Randevulaşıp Kavga Ettiler

İlk karşılaşmadan sonra iki grup telefonla konuşarak buluşma kararı aldı. Ray Sokak'ta buluşan gruplar, kalabalık bir şekilde karşı karşıya geldi. Berat Caner C., arkadaşları Batuhan Kolsuz (20), Aykut A. (21), Mustafa A. (19) ve Süleyman Ş. (22) ile birlikte olay yerine geldi. Alper K. ise sevgilisi İlknur G., kuzeni Necati T. ve arkadaşları Mert Ali P. (19), Muhammet A. (19), Tolga K. (19), Eren A. (19) ve Enes Emre K. (19) ile geldi.

Öld*resiye Kavga: 3 Bıçak Darbesiyle Hayatını Kaybetti

İki grup arasında yaşanan kavgada Berat Caner C.'nin arkadaşı Batuhan Kolsuz, göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Olay yerinde yere yığılan Kolsuz, Berat Caner C. ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Batuhan Kolsuz hayatını kaybetti.

Polis, Kavganın Tüm Taraflarını Yakaladı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı C*nayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek her iki gruptan kavgaya karışan 12 kişiyi evlerinde saklanırken yakaladı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Alper K., Eren A. ve Enes Emre K.'nın kavgada bıçak kullandığı tespit edildi.

İfadeler Ortaya Çıktı: “Sadece Yumrukla Vurdum”

Olayın ardından ifadesi alınan İlknur G., “Berat ile doğum günümüzü sürekli kutladığımız mekandan çıkarken eski sevgilim ile karşılaştık. Bir süre tartıştıktan sonra ayrıldık. Yaklaşık 10 aydır Alper ile birlikteyim. Ben telefonda konuştuğum sırada birbirlerine saldırdılar” dedi. Sevgilisi Alper K. ise ifadesinde, “Olay sırasında Berat'a sadece yumrukla vurdum. Başkasıyla kavga etmedim. Olayda bıçak kullanmadım” dedi. Berat Caner C. ise, “Alper ile kavga ettik. Batuhan'ı kimin bıçakladığının farkına bile varmadım. 'Batuhan bıçaklandı' diye bağırdıklarında, yerde yattığını gördüm” şeklinde ifade verdi.

5 Kişi Tutuklandı, Genç Kız Serbest Bırakıldı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Enes Emre K., Alperen K., Tolga K., Eren A. ve Necati K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer kişiler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kavganın yaşanmasına sebep olan İlknur G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Parasını o hisselere yatıranlar yandı: 3 hisseye 1 ay yasak getirildi

Parasını o hisselere yatıranlar yandı: 3 hisseye 1 ay yasak getirildi