Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Faciadan Dönüldü: Yaya Geçidinde Kaza Anı Kameralarda

Manavgat’ta Faciadan Dönüldü: Yaya Geçidinde Kaza Anı Kameralarda

Manavgat'ta korkunç kaza! Yaya geçidinde duran araca çarpmamak için direksiyon kıran sürücü, kaldırıma çıkarak büyük bir faciadan dönüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Faciadan Dönüldü: Yaya Geçidinde Kaza Anı Kameralarda
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde yayalara yol vermek için duran bir araca çarpmamak için direksiyon kıran sürücünün kullandığı hafif ticari araç kaldırıma çıkarak büyük bir kazaya sebep oldu. O sırada yaya geçidinden geçen bir vatandaş ve iş yeri kapısındaki iki genç, aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Yaşanan bu dehşet anları, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaya Geçidinde Faciadan Dönüldü

Olay, Antalya Caddesi üzerinde meydana geldi. Adliye istikametine seyir halinde olan Onur R. yönetimindeki 07 LOU 14 plakalı hafif ticari araç, yaya geçidinde yayalara yol vermek için duran araçlara çarpmamak için aniden direksiyonu kırdı. Hızlı olduğu iddia edilen araç kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki trafik levhasına, ardından kaldırımda park halindeki motosikletlere çarptı.

Kaldırımda Büyük Tehlike: Üç Kişi Ölümden Döndü

Kaldırıma çıkarak savrulan araç, bir motosiklet bayiinin önündeki motosikletlere ve betonarme çiçekliklere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan motosikletler, iş yerinin önünde bulunan araçlara da zarar verdi. Hafif ticari aracın yerinden söktüğü betonarme çiçeklik, park halindeki bir başka araca çarparak durabildi.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Kazaya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, hızlı olduğu gözlenen hafif ticari aracın, yaya geçidinde duran araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdığı ve son anda yolda yürüyen bir yayayı fark ettiği görülüyor. Araç, hızla kaldırıma çıkarak önce trafik levhasına, ardından da motosiklet bayiinin önündeki araçlara çarpıyor. Bu sırada bayinin önünde sohbet eden iki genç, aracın üzerlerine doğru geldiğini fark ederek son anda kaçıyor ve aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuluyorlar. Araç, kaldırım üzerindeki betonarme çiçekliklere çarparak durabiliyor.

Şans Eseri Can Kaybı Yok

Kazanın şans eseri can kaybına yol açmaması büyük bir teselli olurken, olay yerinde maddi hasar oluştu. O anları saniye saniye kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri, kazanın ne kadar tehlikeli bir şekilde atlatıldığını gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Çiçek Desenleri Günleri Başlıyor: Başvurular Devam Ediyor

Antalya’da Çiçek Desenleri Günleri Başlıyor: Başvurular Devam Ediyor