Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalyaspor Adana Demirspor Maçı Olaylı Bitti

Antalyaspor Adana Demirspor Maçı Olaylı Bitti

Antalyaspor’un Süper Lig’in 5. haftasında Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşmada bitiş düdüğünden sonra istenmeyen olaylar yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Adana Demirspor Maçı Olaylı Bitti
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalyaspor’un Süper Lig’in 5. haftasında Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşmada bitiş düdüğünden sonra istenmeyen olaylar yaşandı. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadelede Antalyaspor’un son dakikada bulduğu gol, maçın ardından gerginliğe yol açtı.

90+8’de Gelen Golle Skor 2-1 Oldu

Antalyaspor, uzatma dakikalarında attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Maç boyunca heyecan dolu geçen mücadelede Antalyaspor taraftarları son dakika golüyle büyük sevinç yaşadı. Ancak bu sevincin ardından sahada beklenmedik olaylar yaşandı.

Adana Demirspor Oyuncusunun Hareketi Olayı Başlattı

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Adana Demirspor’un bir oyuncusu formasını çıkartarak Antalyaspor taraftarlarına gösterdi. Bu hareket, tribünlerde büyük tepkiyle karşılandı ve Antalyaspor taraftarları ile Adana Demirspor oyuncuları arasında gerginlik başladı.

Taraftar Tepki Gösterdi Arbede Çıktı

Yaşanan olay sonrası Antalyaspor taraftarları, futbolcunun bu hareketine sert tepki gösterdi. Sahada kısa süreli bir arbede yaşanırken, güvenlik güçleri olaylara hızlıca müdahale etti. Gerginliğin artmasıyla birlikte Adana Demirsporlu oyuncular güvenlik önlemleri eşliğinde soyunma odasına götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısıyla Yeni Rekor Kırdı

Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısıyla Yeni Rekor Kırdı