Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalyaspor taraftarından Aziz Çetin’e istifa çağrısı

Antalyaspor taraftarından Aziz Çetin’e istifa çağrısı

Antalyaspor'un büyük taraftar grubu 07 Gençlik, takımın kötü gidişatından sorumlu tuttukları Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin'e tepkilerini dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor taraftarından Aziz Çetin’e istifa çağrısı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Son dönemde Antalyaspor camiası, hafriyat yolsuzluğu iddiaları, O7 Gençlik Lokali’ne silahlı saldırı, locada kavga ve transfer yasakları ile sezona başlarken, Antalyaspor'un büyük taraftar grubu 07 Gençlik, takımın kötü gidişatından sorumlu tuttukları Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin'e tepkilerini yüksek sesle dile getirdi. Antalyaspor'un Adana Demirspor ile oynadığı maçta, tribünlerde "Aziz Çetin istifa" sesleri yankılandı.
 

Antalyaspor'un adının karıştığı hafriyat yolsuzluğu iddiaları ve takımın Süper Lig’deki durumu, taraftarlar arasında öfkeye neden oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, maç boyunca başkana yönelik istifa talep etti.

LOCADA KAVGADA İLE BAŞLADI 

Antalyaspor’un yönetim ve saha performansı, bu sezon oldukça tartışma konusu oldu. Özellikle, 10 Ağustos 2024 tarihinde Antalya Stadyumu'nda Göztepe ile oynanan maçta yaşanan olaylar, kulüp içindeki gerilimi gözler önüne sermişti. Maç sırasında locada yaşanan kavga, Antalyaspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren'in taraftarla yaşadığı tartışmalar ve fiziksel çatışma ile sonuçlandı. Bu olayların ardından Evren istifa etmişti.

YOLSUZLUK İDDİALARININ MERKEZİNDE OLMUŞTU

Antalyaspor’un adının geçtiği yolsuzluk iddiaları, kulüp içindeki huzuru bozdu. Antalya Hafriyatçılar Odası Başkanı Özgür Bucaklı, Antalyaspor Hafriyat Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yöneticilerinden Bahattin Özkesemen'in esnafı tehdit ettiğini ve belediye ile yapılan anlaşmalarda usulsüzlükler bulunduğunu iddia etmişti. Bucaklı, bu iddiaları desteklemek üzere, 1 milyar TL'lik bir paranın Antalyaspor’a gitmediğini ve kişisel çıkarlar doğrultusunda kullanıldığını öne sürmüştü.

BAŞKAN ÇETİN YANIT VERMİŞTİ

Bucaklı’nın iddialarının ardından Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer ve Kulüp Başkanı Aziz Çetin, bu suçlamalara karşı açıklamalarda bulunmuştu. Çetin, “Bütün Antalya’yı kazsan böyle bir rakam elde edemezsin. Biz belgeler ile konuşuruz. Biz buraya geldiğimizde, Antalyaspor’dan rant sağlayanları bir daha buraya sokmayacağız” diyerek iddialara cevap vermişti. Ayrıca, FIFA’nın değerlendirmeleri sonucunda Antalyaspor’a getirilen transfer engeli, kulüp üzerindeki baskıyı arttırmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Voleybolcu Melissa Vargas’ın Göz Dolduran Dansı İlgi Odağı Oldu

Ünlü Voleybolcu Melissa Vargas’ın Göz Dolduran Dansı İlgi Odağı Oldu