Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya TOKİ'den Antalya'da milyonluk satış! 92 arsa satılacak

TOKİ'den Antalya'da milyonluk satış! 92 arsa satılacak

TOKİ, Antalya'nın Alanya, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa ve Muratpaşa ilçelerinde bulunan toplam 92 adet arsasını ihaleyle satışa çıkaracağını ilan etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ'den Antalya'da milyonluk satış! 92 arsa satılacak
KAYNAK: Haber Merkezi

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından düzenlenen açık artırma ile Antalya'da 92 adet TOKİ arsası satışa çıkarılacak. İhaleye Alanya, Döşemealtı, Finike, Gazipaşa ve Muratpaşa ilçelerinde bulunan arsalar dahil edilecek.

İhale Detayları ve Katılım Bilgileri

İhale, 2 Ekim 2024 tarihinde saat 10.30'da, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile İstanbul'un Halkalı ilçesinde bulunan TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nın Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

İlgilenenler, Açık artırmaya internet üzerinden de katılabilecek. İnternet katılımı için kayıtlar 1 Ekim 2024 tarihinde saat 10.30'da sona erecek. Katılım detayları ve kayıt için Emlak Müzayede'nin internet sitesinde bilgi alınabilecek.

Antalya'daki 92 Arsanın Satış Koşulları

Öte yandan satışa sunulan 92 adet TOKİ arsası yüzde 25 peşin ödeme ve 48 ay vade seçeneğiyle KDV'den muaf olarak açık artırma ile satılacak. İhaleye katılmak isteyenler, belirlenen tarihlerde ve yerlerde başvurularını gerçekleştirebilecek.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'dan 5'te 5! Galatasaray Gaziantep FK maç sonucu

Galatasaray'dan 5'te 5! Galatasaray Gaziantep FK maç sonucu