Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya CHP Gençlik Kolları'nın Yeni Adayı Eraycan Yılmaz oldu

CHP Gençlik Kolları'nın Yeni Adayı Eraycan Yılmaz oldu

CHP Antalya Gençlik Kolları Kongresi’ne sayılı günler kala Semih Kocabaş ile Hakan Genbeş yarışırken, Genbeş, hakkında yapılan linç kampanyası sonrası çekildi. Genbeş’in yerine İl Başkan Adayı Eraycan Yılmaz oldu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP Gençlik Kolları'nın Yeni Adayı Eraycan Yılmaz oldu
MUHABİR: Kamer Durdu

22 Eylül 2024 günü seçime gidecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Gençlik Kolları'nda 2 adayla yarışta karalama kampanyaları sonrasında Hakan Genbeş adaylıktan çekildi.

Hakan Genbeş’in açıklamaları ardından, CHP Muratpaşa Gençlik Kolları, şu duyuru ile Genbeş'e destek verdi:
“Hakan Genbeş hakkında, parti içinden yapılan asılsız ve etik dışı iddiaların ortaya atılması, yalnızca Hakan Genbeş’in şahsına değil, partimizin itibarına da büyük zarar vermektedir. Hatta basında yer alan haberlerde ismi geçen belediye başkanlarımızın başarılarına gölge düşürmek istenmekte, belediye başkanlarımız arasında siyasi kavga yaratılmak istenmektedir. Bu çabaların, buradan siyasi fayda sağlama amacı taşıdığı açıkça bellidir. Ne partimize ne de belediye başkanlarımıza zarar verdirmemekte kararlıyız. Gençlik örgütü olarak bu tür girişimlerin karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu noktada, Hakan Genbeş’in mağduriyetini ve bu olayın asıl kaynağını kamuoyuyla paylaşmak zorundayız.”

¨KİRLİ SİYASETE BULAŞMAYAN ADAyLAR ELBET VAR¨


Adaylıktan çekilmesini yazılı açıklama yaparak kamuoyuna duyuran Hakan Genbeş, açıklamasında 
Örgütlerimizin önerisiyle gündemime aldığım Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Antalya İl Başkan Adaylığımdan, ailem ve ekip arkadaşlarım ile yaptığım sonucunda feragat ediyorum. Örgütümden beklentim bu feragatimin bir geri adım olarak görülmemesidir. Bilakis bu adımım, hukuk yolu ile vereceğim kişisel haklarımı savunma mücadelemin partime direkt olarak zarar vermesini engelleme isteğimdendir. Elbette bu kirli siyaset anlayışına bulaşmayan, memlekete kendini adamış İl Gençlik Kolları Başkan adaylarımız gençlik örgütümüzde mevcuttur. Kişiler gelip geçicidir. Aslolan şahsım değil Cumhuriyet Halk Partisi'dir" demişti.

Genbeş, adaylıktan çekildikten sonra Eraycan Yılmaz’ı destekleme kararı alırken, yeni il başkan adayının CHP Konyaaltı İlçe Sekreteri Eraycan Yılmaz olduğu öğrenildi.

Haydar Eraycan Yılmaz Kimdir? 


16.03.1999 Ankara/Altındağ doğumlu. Lise yıllarında Atatürkçü Düşünce Derneği Lise Başkanlığı görevinde bulundu. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak görev aldı. Üniversite yıllarında aktif siyasete girme kararı alarak, mahalle delegeliği, il delegeliği, CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanlığı, CHP Konyaaltı İlçe Sekreterliği görevlerinde bulundu. Akdeniz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü mezunu. Ayrıca Akdeniz Üniversitesi Yönetim ve Siyaset yüksek lisans mezunu. Konyaaltı’nda esnaflık ve ticaret ile uğraşıyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da silah kaçakçılığı yapan 2 şahıs tutuklandı

Antalya'da silah kaçakçılığı yapan 2 şahıs tutuklandı