Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı Orman'dan Döşemealtı'nda yaban hayatı koruma alanına ihale

Konyaaltı Orman'dan Döşemealtı'nda yaban hayatı koruma alanına ihale

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki Düzlerçamı Mahallesi'nde yaban hayatı koruma alanında kalan 1,46 hektarlık alan 20 yıllığına ihaleye çıkarılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Orman'dan Döşemealtı'nda yaban hayatı koruma alanına ihale
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya’da Döşemealtı’nda Düzlerçamı Mahallesi’ndeki yaban hayatı koruma alanında kaldığı kaydedilen Piyadin mevkiindeki 1,46 ha alan, 20 yıllığına kapalı teklif usulü ihale edilecek. Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü’nün Düzlerçamı Mahallesi'nde Piyadin Konaklamasız Orman Parkı işletme hakkının kiraya verilmesi işi’ adıyla çıktığı ihale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu (DİK) ile Orman Parkları Yönetmeliği’nin 10’uncu maddesi uyarınca kapalı teklif (artırma) usulü ile yapılacak.

20 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK 

Yaban hayatı koruma alanında kaldığı söylenen Piyadin Konaklamasız Orman Parkı’nda 1 adet kır kahvesinin, 1 adet manejin (60*100) ve hayvan barınağının işletme hakkının 20 yıllığına kiraya verilmesi dikkat çekti. 6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 25. ve Ek 8’inci maddesi uyarınca kiraya verilmesi planlanan Döşemealtı İlçesi Piyadin Mevkii’nde; Kırkgöz Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 300 No.lu bölme içerisinde yer alan, 1,46 Ha. alanlı Piyadin Konaklamasız Orman Parkı işletme hakkı ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu (DİK) ile Orman Parkları Yönetmeliği’nin 10’uncu maddesi uyarınca kapalı teklif (artırma) usulü ile ihale edilecek. 

Kaynak: Tarım ve Orman BAKANLIĞI

YABAN HAYATI KORUMA ALANINDA KALIYOR 

Düzlerçamı, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğu Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün Yaban Hayatı Geliştirme Sahaları içinde yer alırken, alageyik ve yaban keçisi üreme ve gelişim alanı. Bu bölgede çivi bile çakılmaması gerekirken, yapılan ihale merak konusu oldu. İhale 8 Ekim 2024 günü saat 11.00'de Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi Finike Salonu'nda yapılacak. Yıllık işletme bedeli 1.140.000 Lira olarak ihale edilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DGS Tercihleri Başladı mı? DGS Tercihleri Ne Zaman Bitecek?

DGS Tercihleri Başladı mı? DGS Tercihleri Ne Zaman Bitecek?