Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Acıların ardından yeni umut! Hatay'da 2024'ün ilk bebeği Muhammet bebek

Acıların ardından yeni umut! Hatay'da 2024'ün ilk bebeği Muhammet bebek

Asrın felaketinin izlerini silmeye çalışan Hatay'da 2024'ün ilk Bebeği, hızla İnşa Edilen Defne Devlet Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Acıların ardından yeni umut! Hatay'da 2024'ün ilk bebeği Muhammet bebek
KAYNAK: İHA

Hatay, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar almış olmasına rağmen kısa sürede inşa edilen Defne Devlet Hastanesi, bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Yılın ilk günlerinde dünyaya gelen bebek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Antakyalı Adem ve Fethiye Tek çiftinin 3 bin 300 gram ağırlığındaki ve 50 santimetre uzunluğundaki sağlıklı erkek evladı Muhammet Talha, hastanenin açıldığı günden bu yana gelen binlerce insana şifa dağıtan bir ortamda doğdu.

Acıların Ardından Yeni Umut! Hatay'da 2024'Ün Ilk Bebeği Muhammet Bebek

Baba Adem Tek, Muhammet Talha'nın üçüncü çocukları olduğunu belirterek, "Güzel bir duygu, rabbim olmayanlara da nasip etsin. 3. çocuğum daha önce de 2 kızım vardı. Deprem sonrası bizim için zor günlerdi. 2024 inşallah hepimiz için güzel olur" dedi.

Fethiye Tek ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederek, "Teşekkür ederiz, emeği geçenlerden rabbim razı olsun. Fahrettin hocama da buradan çok teşekkür ediyorum. Rabbim vatanımızı, milletimizi daim eylesin. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Muhammed Talha oldu ismi. İsmini babasıyla ikimiz verdik. Adıyla yaşasın inşallah" şeklinde konuştu. Bu sevindirici olay, bölgedeki hızlı sağlık hizmeti ve toplumun dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Süper Kupa açıklaması: 'Fenerbahçemizin de üstün değerleridir'

Fenerbahçe Süper Kupa açıklaması: 'Fenerbahçemizin de üstün değerleridir'