Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Real Madrid’de Niko Mihic dönemi kapandı

Real Madrid’de Niko Mihic dönemi kapandı

Real Madrid, sezon başından beri yaşanan sakatlık sorunları nedeniyle kulübün baş sağlık görevlisi Niko Mihic’i görevden aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Real Madrid’de Niko Mihic dönemi kapandı

Arda Güler’in art arda yaşadığı sakatlıklar, Mihic’in görevine son verilmesinde belirleyici oldu. Mihic ve Doktor Leyes, Arda Güler’in ilk sakatlığında genç oyuncunun ameliyat olup olmayacağı konusunda fikir ayrılığı yaşadılar. Mihic, Arda Güler’in ameliyat olmaması gerektiğini savundu. Ancak, Arda Güler’in yanı sıra Benzema, Alaba ve Ceballos gibi futbolcuların da sakatlıklarında nüksetmeler yaşandı. Bu durum, Mihic’in 2017 yılından beri sürdürdüğü görevine son verilmesine yol açtı.

Niko Mihic kimdir?,

Dr. Niko Mihic şu anda Real Madrid'de Baş Tıbbi Görevlisi olarak görev yapıyordu.Bu görev 2017'den beri devam ediyordu. 30 yıldan fazla bir süredir İspanya ve Kanada'da tıp mesleğini icra ediyor. Dr. Mihic, Madrid Hastanesi Yönetici Sağlık Programı Direktörü, Britanya Hava Kuvvetleri ve NATO'nun Amerika Bölümü doktoru ve Air France ve KLM'de Tıbbi Danışman olmak da dahil olmak üzere birçok önemli görevde bulunmaktadır. Dr. Mihic daha önce Avrupa Uzay Ajansı'nın Tıbbi Danışmanıydı. Son zamanlarda Forbes'ta İspanya'nın En İyi 25 Sağlık Etkileyicisinden biri olarak gösterildi. 

bceb05e673e549199bf6a198c679aec3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de Motodrag Heyecanı

Kepez’de Motodrag Heyecanı