Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Adana'ya gitti: Taraftarlar aslanları coşkuyla karşıladı

Galatasaray Adana'ya gitti: Taraftarlar aslanları coşkuyla karşıladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasındaki Adana Demirspor maçı için Adana'ya geldi. Takımı coşkulu taraftarlar havalimanında karşıladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Adana'ya gitti: Taraftarlar aslanları coşkuyla karşıladı
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Adana'ya Geldi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın Adana Demirspor ile karşılaşacakları maç için Adana'ya geldi. Sarı-kırmızılı takım, İstanbul'dan uçakla Çukurova Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptı. Kafileyi havalimanında coşkulu taraftarlar karşıladı ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Ardından, Galatasaray ekibi konaklayacakları otele gitmek üzere havalimanından otobüsle ayrıldı.

Maç Yarın Yapılacak

Yarın akşam saat 21.45'te Yeni Adana Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşmada hakemlik görevini Kadir Sağlam üstlenecek. Galatasaray, ligdeki konumunu güçlendirmek ve galibiyet serisini sürdürmek adına Adana deplasmanından önemli bir sonuçla dönmeyi hedefliyor.

Taraftarlar Heyecanlı

Galatasaray taraftarları da maç öncesi heyecanlı bir şekilde takımlarını desteklemek için Adana'ya geldi. Sarı-kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar, deplasmanda oynanacak maçta tribünleri doldurarak takımlarına moral vermeyi amaçlıyor. Galatasaray taraftarlarının desteği, futbolcuları sahada daha da motive ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arı kovanı için yakılan ateş ormanı yaktı

Arı kovanı için yakılan ateş ormanı yaktı