Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Galatasaray eski yöneticisinden gözaltı iddialarına yanıt

Galatasaray eski yöneticisinden gözaltı iddialarına yanıt

Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, ABD'de gözaltına alındığına dair çıkan iddialara yanıt verdi. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray eski yöneticisinden gözaltı iddialarına yanıt

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Erden Timur, ABD'de FBI tarafından gözaltına alındığı iddialarına yanıt verdi. Timur, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve New York'ta iş seyahati için bulunduğunu belirtti. İşte detaylar.

Gözaltı İddialarının Arkasında Ne Var?

Gazeteci Lube Ayar ve Mehmet Sümer, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda Erden Timur'un ABD'nin New York şehrinde gözaltına alındığını iddia etti. Bu iddia sosyal medyada geniş yankı bulurken, Timur'un ABD'de sorgulanacağı ve New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında ifade vereceği öne sürüldü.

Timur: “Gözaltına Alındığım Doğru Değil”

Erden Timur, hakkında çıkan gözaltı haberlerine hızla yanıt verdi. Gözaltına alındığı iddia edilen saatte evinde Fenerbahçe maçını izlediğini belirten Timur, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe maçını izliyordum. Sosyal medyaya gözaltına alındığım ile ilgili haber düşmüş. Doğruluğu yok. NEF Filarmoni Orkestrası için New York’a geldik. Burada ABD’de iş yaptığımız için görevliler, New York Belediye Başkanı Eric Adams'a bağış yapıp yapmadığımızı sordu."

NEF Filarmoni Orkestrası İçin New York'ta

Timur, New York’ta bulunma sebebinin iş seyahati ve NEF Filarmoni Orkestrası ile ilgili olduğunu vurguladı. ABD'de iş yaparken, bazı resmi prosedürlerin de olabileceğini belirten Timur, iddiaların gerçeği yansıtmadığını bir kez daha tekrarladı.

Sosyal Medyada Hızla Yayılan Yanlış Bilgiler

Erden Timur hakkındaki gözaltı iddiaları sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak Timur’un yaptığı açıklamalar, bu tür haberlerin ne kadar hızlı yayılabileceğini ve doğruluğunun sorgulanması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karabük'de 80 yaşındaki adam yengesini vurduktan sonra int*har etti

Karabük'de 80 yaşındaki adam yengesini vurduktan sonra int*har etti