Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Carlo Ancelotti: 'Arda Güler için sabırlı olmalıyız zamanı gelecek'

Carlo Ancelotti: 'Arda Güler için sabırlı olmalıyız zamanı gelecek'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in fiziksel olarak gelişimini ve üzerindeki baskıyı anladığını belirterek, milli futbolcuya zaman tanıyacaklarını söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Carlo Ancelotti: 'Arda Güler için sabırlı olmalıyız zamanı gelecek'
KAYNAK: Haber Merkezi

Getafe maçı öncesi konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in iyi yolda ilerlediğini belirterek, 'Fiziki olarak her geçen gün daha iyiye gidiyor. İspanyol futbolunun yoğunluğuna alışıyor ama her zaman söylediğim gibi, sabırlı olmak gerek'dedi.

Carlo Ancelotti: 'Arda Güler için sabırlı olmalıyız zamanı gelecek'

Arda Güler'in üzerindeki baskıyı anladığını ifade eden Ancelotti, 'Çünkü arkasında tüm Türkiye var. Tüm ülke onu Real Madrid'de görmek istiyor. Ama bu çocuk 18 yaşında. Zamanı gelecek' şeklinde konuştu.

Genç oyuncunun sabırla desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Ancelotti, Arda Güler'in potansiyelinin farkında olduklarını ve zamanla daha fazla sorumluluk alacağını söyledi.

Ancelotti, Arda Güler'in performansıyla ilgili olarak, 'İyi yolda ilerliyor, ancak sabırlı olmalıyız. Genç oyuncuların gelişimi zaman alır' dedi.

Ayrıca, Arda Güler'in sadece 18 yaşında olduğunu hatırlatan Ancelotti, genç futbolcunun Real Madrid forması altında daha fazla deneyim kazanması gerektiğini belirtti.

Carlo Ancelotti ayrıca, Arda Güler'in yanı sıra Luka Modric'in de Real Madrid ile sözleşmesini yenilemek istediğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya CHP Adayına Coşkulu Tanıtım Toplantısı

Alanya CHP Adayına Coşkulu Tanıtım Toplantısı